felicity hoffman’ın başarılı oyunculuğuyla baştan sona kendini izlettiren film. en az hoffman’ın ve diğer başrollerin performansları kadar, yol boyunca hikayelerine dahil olan karakterlerin yapıları ve bree’nin iç dünyasının dış dünya ile mücadelesi, senaryoyu ön plana çıkarıyor.Filmin esnasinda calan country parcalarida bir o kadar guzeldi.10/9
beklediğim gibi çıkmayan orta halli bir film. açıkcası bu ilginç konudan daha farklı, daha akıcı, güzel bir film bekliyordum. oyunculuklara diyecek bişey yok zaten felicity huffman götürüyor filmi tek başına ama bununla olmuyor malesef. daha etkileyici bir film olabilirdi bu konudan ama malesef olmamıs. finali ise baya bi zayıf kalmış. yinede felicity huffman’ın müthiş oyunculuğu için izlenebilcek orta halli bir film...6/10
Genel olarak izlerken sıkıldığımı söyleyebilirim. Filmin artıları Felicity Huffman'ın müthiş oyunculuğu ve yönetmenin bu tehlikeli konuyu bize sunuş biçimiydi. Ama geri kalan maalesef olmamış. 5/10
film rahatsız ediyor.çünkü bizler normalde bu insanlar yokmuş hiç varolmamış bu olaylar yaşanmıyormuş gibi herşeyden bilinçli olarak bihaber yaşarız.ama filmde rahatsız olmuş olmalıki konuyu daha çarpıcı ele alabilecekken biraz fazla aile dramasına dönüştürmüş.ama film kötümü derseniz haşa derim.çok iyi.
Felicity Huffman gerçekten süper bir iş çıkarmış ve yönetmen de çok çarpıcı bir konuya parmak basmış. Oldukça hassas bir konu mizahi bir dille çok başarılı şekilde dile getirilmiş. Zaman zaman sürükleyiciliğini kaybetse de genel olarak iyi bir yapım olmuş. 8/10
çok çok çok güzel kaliteli bir film.toplumsal gerçeklere çok duygusal yönden parmak basmış.bir babanın içindeki kişilik ve duygusal çatışmalar bukadar güzel anlatılamazdı.cinsiyet değiştirmek gibi son derece önemli bir kararın insan hayatındahi etkileri çevresine yansıması çok güzel kurgulanmış.felicity huffman burada şahane bir oyunculuk sergilemiş.seyretmeyenler bence mutlaka seyretmeli.zira böyle bir film kaçmaz...
Konu olarak ve insanların duyguları açısından gerçekten iyi ama çok beğendiğimi söleyemieceğim filmi. Sıkıldım izlerken. Fİlmde öne çıkan en önemli şe Felicity Huffman’ın performansıydı.
Bana değişik fikirler gösterip değişik duygular yaşatan bir filmdi. Bence gayet başarılı film ve senaryo. İnsanların anlamsız amaçsız şeyler izleyip vakit kaybetmesinden ziyade böyle filmler daha çok izlenmeli.
Sadece Felicity Huffman'ın oyunculuğunu izlemek için bile izlenebilecek bi film konuyu güzel ele almışlar...Artık böyle insanlara karşı duygularım brokeback dağı ve bu filmle birlikte tamamen değiştii...!!!8/10