Kadının Olamam
3,4

Chev
Chev

16 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Fazla birşey beklenmeden izlenebilcek bir film .. İzleyiciyi sıkmıyor ..10/6,5 .. ayrıca şu yabancıların adetleri ne garip..
mrs-durden
mrs-durden

20 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
tipik bir romantik komedi vakit geçirmek için izlenir kötü değil ama harika bir film de beklemeyin 10/7
hilkayist
hilkayist

14 Şubat 2008 tarihinde eklendi
izlenecek filmleriniz bittiyse izlenebilir bir film..
iyi seyirler../7
bewhy-2
bewhy-2

29 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Oldukça eğlenceli bir roantik komedi.. ama Michelle Pfiffer'ın yaşlı kadın kompleksi yaşayamayacak kadar güzel göründüğünü söylemeliyim.
freecritic
freecritic

12 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Michelle Pfeiffer’ı çok severim .Bu filmi de oyüzden izledim zaten ama film tam bir hayal kırıklığı.İzlerken dahi sıkılıyorsunuz,bırakın iyi ki izlemişim demeyi..Çok gereksiz bir film olmuş çok.
oykudemiral
oykudemiral

19 Ekim 2007 tarihinde eklendi
filmi seyrettemedim ama diane keatonun oynadığı romantik komediler çook gslll
sweet-casnu
sweet-casnu

9 Kasım 2007 tarihinde eklendi
ben filmi çok beğendim, başroldeki oyuncuyu yani bayan olanı daha yeni yeni görmeye başladım ve daha uzun bi sürede görücem sanırım. zaten yıldız tozundada çok iiydi , bu filmde de iice sevdim. bence mutlaka izleyin
eren406
eren406

21 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Film bence tatlı bir romantik-komedi ve bazılarını sıkabilir.Çünkü diyaloglar ve sahneler hızlı geçtiği için bazıları sevmeyebilir.Ama şunu söylemeden geçemiycem.Film kötü olsa bile bence değil, bu film Michelle Pfeiffer için izlemeye değer.Çünkü gerek oyunculuğuyla ve güzelliğiyle kendisinden gözünüzü ayıramıyorsunuz.
egeli3586
egeli3586

11 Ekim 2007 tarihinde eklendi
daha önceki filmlerin konusuna benzer klasik bi film olmus:(
slm-35-5
slm-35-5

19 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Gençler... Bir büyüğünüz olarak söyleyeyim ki, böyle hafif filmlere de ihtiyaç var. Her film sanat harikası olmak zorunda değil. Ayrıca, Michelle hangi filmde oynasa seyredilir... Ben çok beğendim. :))))
sqlci
sqlci

27 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Hani bunun fragmanı diye sorarlar adama :D
Beethoven-2
Beethoven-2

29 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Amerikalılar’ın film yapmış olmak için film yapma huyunun bir örneği daha. Film baştan sona sıkıcı, sanki hiç ilerlemiyo, tatsız tuzsuz bişey. Bi tek Michelle Pfeiffer’in oyunculuğunu ve kızıyla merdevende şarkı söyledikleri sahneyi filmin takdire değer unsuru olarak söyleyebilrim.
sena-kan
sena-kan

22 Kasım 2007 tarihinde eklendi
filmdeki isimlerden dolayı daha romantik komedi olmasını beklemiştim. Biraz hayal kırıklığı yaşadığımı itiraf etmeliyim bu durumda ancak yine de sonunda izledikten sonra pişmanlık duymayacağım kadar iyiydi.
bjkjamre
bjkjamre

29 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
yani izlemesem yorumları okuduktan sonra kesinlikle izlemekten vazgecerdim ama iyi ki önce izlemişim. bence cok eglenceli bir film. zaman kaybı olmaz hayalkırıklıgı imkansız :) /8
rusher2008
rusher2008

7 Ekim 2007 tarihinde eklendi
bence cok sıradan bır film olmuş... sanki,çekilmiş olmak için çekilmiş..