yani izlemesem yorumları okuduktan sonra kesinlikle izlemekten vazgecerdim ama iyi ki önce izlemişim. bence cok eglenceli bir film. zaman kaybı olmaz hayalkırıklıgı imkansız :) /8
filmdeki isimlerden dolayı daha romantik komedi olmasını beklemiştim. Biraz hayal kırıklığı yaşadığımı itiraf etmeliyim bu durumda ancak yine de sonunda izledikten sonra pişmanlık duymayacağım kadar iyiydi.
Film bence tatlı bir romantik-komedi ve bazılarını sıkabilir.Çünkü diyaloglar ve sahneler hızlı geçtiği için bazıları sevmeyebilir.Ama şunu söylemeden geçemiycem.Film kötü olsa bile bence değil, bu film Michelle Pfeiffer için izlemeye değer.Çünkü gerek oyunculuğuyla ve güzelliğiyle kendisinden gözünüzü ayıramıyorsunuz.
ben filmi çok beğendim, başroldeki oyuncuyu yani bayan olanı daha yeni yeni görmeye başladım ve daha uzun bi sürede görücem sanırım. zaten yıldız tozundada çok iiydi , bu filmde de iice sevdim. bence mutlaka izleyin
Amerikalılar’ın film yapmış olmak için film yapma huyunun bir örneği daha. Film baştan sona sıkıcı, sanki hiç ilerlemiyo, tatsız tuzsuz bişey. Bi tek Michelle Pfeiffer’in oyunculuğunu ve kızıyla merdevende şarkı söyledikleri sahneyi filmin takdire değer unsuru olarak söyleyebilrim.
Kadınım olurmusun daha çok çiftlere yönelik az romantizim biraz komedisi olan vasatın üzerine çıkamayan klasik amerikan komedisi.Film,mişel fifer tarafından üstün çabalarla kurtarılmaya çalışılmış olsa da vasatın üzerine çıkamıyor.10 / 6.2
1) Tam bir romantik komedi, şeker gibi bir film. İyiler çok iyi, kötüler çok kötü - iyiler ödüllendiriliyor, kötüler cezalandırılıyor. Tipik romantik komedi özelliklerinin hepsini barındırıyor. 2) Özellikle Paul Rudd çok başarılı bir oyunculuk sergilemiş. Filme espri ve şirinlik katmış - ayrıca çok da yakışıklı. 3) Hoş vakit geçirmek, eğlenmek için gitmeye değer ama tabii ki iz bırakacak, hafızalara kazıncacak bir yapım değil. 4) Konusu oldukça hoş, pek denenmiş bir konu olmadığı için güzel işlenmiş, bazı tiplemeler çok eğlenceli, özellikle sekreter ve koca tiplemeleri çok eğlenceli... Notum : 10 üzerinden 7
Ben çok anlamam , iyi bir izleyiciyim ama yorum yapacak kadar iyi degilim aslinda. Konu-oyuncular vs. ye diyecek lafım yok ama gecişler falan cok kotu yani bir sahneden diger sahneye gecerken filmden kopuyorsunuz artık bu neye baglıysa sıkılıyorsun filmde sırf bu yuzden yoksa guzel esprıler var vs.