e-ergener
9 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Çok güzel filmdi bence de. Bugün bir kez daha izledim TV de, gece 3 olmasına rağmen 2. kere izleyebilmişsem içimde derin iz bırakmış bir film demektir. Belki de romantik oluşundan ve de kaybettiğim kişiyi tekrar tekrara hatırlayşımıdandır. 10/8
Film müzisyen bir gencin kariyerini ve aşk hayatını anlatıyor..Dolayısıyla da filmin yarısından fazlası şarkı dinleyerek geçmekte.. Çok heyecanlı bir senaryosu olmasa da, özellikle müziklerden de hoşlanırsanız, akit geçirmek için izlenebilecek bir film.. Ama bana kalırsa sinemaya gitmeye değmez.. Evde dvd de izlenmesi daha mantıklı olur, çünkü efekt gibi teknolojik olgular filmde pek yer almıyor.,
Bu arada Ashley Simpson'ın da filmde yardımcı rolde olduğunu unutmamak lazım..Ashley Simpson hayranı olanların ilgisini çekebilir..
Utanmasam "Bu filmi ayakta tutan Ashley Simpson olmuş" diyeeğim ve hatta utanmıyorum: Bu filmi ayakta tutan Ashley Simpson olmuş. Bir insan masum kediyi bu kadar mı güzel oynar arkadaş. Kız sahnedeyken o bakışları, dudaklarının kıvrılışı, gözlerini kırpışı, sesi, mimikleri, herşeyiyle aşık ediyor insanı kendine. Tabii erkek milletinin insanlarından bahsediyorum. Evet, bu tutku dolu Ashley girişinin ardından gelelim filme: Rock yıldızı olmaya bu kadar aday olup da, yıldızlığa bu kadar uzak olan acayip ve uzun saçlı bi arkadaşla, sarışın bir manken kırmasının metrodaki güzel rastlantıları ve erkeğin orada yaptığı espritüel jestle başlayan bu film, hiç tartışmasız aşka giden bir ilişkinin sinyallerini en başından vererek kendi kendisinden puan kırıyor tabi. Ama konuyu alışılmışın dışında anlatarak da kaybettiği puanları geri topluyor. Son sahnedeki söz önemli, açın kulaklarınızı ey şöhret meraklıları: "Ünü ararsanız ruhunuzu kaybedersiniz, yaratıcılığı ararsanız ruhunuzu bulursunuz." Seyredin bakalım, siz ne kaybedeceksiniz ya da bulacaksınız görelim.
Bu film belki müzikleriyle MTV Sinema Ödüllerinde ödül alabilir ama gerçekten B tarzı bir film görüntüsü çizen senaryonun son derece vasat, sıkıcı ve önemlisi hiç mi hiç inandırıcılığı olmadığı bayağı kötü bir film. Oy vermeye bile değmez
Filmim konusu ilk baştan aslında kendini le veriyor.ilk başlarda sizi baglasada artık ortalara dogru sıkılmaya başladım ben.Romantizmin iyi işlenemedigini dusunuyorum.
bu filmi televizyonda izledim ve çok merak ediyodum filmi izlerken arkadaşımla hayal kırıklığına uğradık bu filmi aşk filmi sanıyodum ama aşk arka planda kalmış yani bence aşk bile yoktu:)
Kötü müzikleri ve oyunculukları çekilecek gibi değil.bi müzisyen olarak komik bulabilirim sadece.yarısına zor dayandım.ardından walk the line ı izleyince ilaç gibi geldi.