yonetmenın tarantınonun cekım teknıknıgınden ve guy rıtchıe nın fılmlerındekı hızlı akıcı fılm replıklerınden etkılendıgı kesın fakat kurgulama kısmında eksık kaldıgını dusunebılırz.fılmın dıyalogları o kadar hızlı gelısıo kı sahnelerı takıp etmek zor oluyo buda fılmın anlasılmasını olanaksız kılıyo,bu fılme kısaca vasat bı oznetı dıyebılırız tek artı puanı ryan reynolds ın performansı..
filmin başı cok karışık konuyu analamka için beyazperde girdim girişi öyle akvradım cok konuşma var iyi bir altyazı olması şart 2 bölüm gerçekten güzel film, izlemek için biraz sabırınızın olamsı lazım
Ilk 20 dakkayi gectigimde filmden vazgecmek üzereydim ki film birden hareketlendi ve sonra sonuna kadar izledim konusmalar bu kadar yogun olmasa action sahneleri cok güzel olmus,ben 6 verdim siz istediginizi verin:)
yönetmenin ilk filmine göre çok daha başarılı bi yapım olduğu kesin.ben afleck gene vasat bi oyunculuk sergilemiş.buna rağmen filmdeki karakterler çok başarılı diyebiliriz.film bence gösterime girdiğinde çok ii bir başarı yakalayacak. sıradn bi aksiyon filminden daha çok akıllıca yapılmış. yönetmeni tebrik etmek gerek.
arkadaşlar filmin %75 i konuşmayla geçiyor buda filme olan konsantrsyonu bozuyor. çok gereksiz karakter ve sahneler var. çok karmaşık ayrıca. hiç tavsiye etmem.
Filmi beğenmemek gibi seçenek yok Bana GÖRE! film başladıktan 5 dk sonra bi aksiyon başlıyor sonuna kadar sonuna gelinincede mükemmel ötesi bir süpriz bekliyor..Kesinlikle tavsiye ederim bir aksiyon filmi için 10/10
sürpriz finali , alicia keys in şaşırtan performansı ile kendini izlettirmeyi başarıyor sadece...İLk dakikaları yavaş geçmesine karşın finali size bunun tam tersini yaşatıyor.Ama tüm bunlara rağmen ben beklediğim gibi bir tehlikeli aslar göremedim, Biraz hayalkırıklığı yaşayarak...
tek kelimeyle şimdiye kadar izlediğim en güzel aksiyon filmiydi.en güzel aksiyon filmiydi.mükemmel kurgu mikemmel oyuncular mükemmel film.bu film için zamanınız yoksa--yaratın---