İdare eder bir filmdi. Son dakikalara kadar ne olup bittiğini anlamadım bile. Aksiyon yine son dakikalarda tavan yapıyor. Oyuncu olarak ilk kez izlediğim Alicia Keysi de tebrik ediyorum iyi iş çıkarmış.
bu kadar iyi oyuncular olmasına rağmen çok da güzel bir film olmamış. film fazla karışık olmuş. final de insanları etkilemeye çalışmışlar ama olmamış.10/7
karekterlerin bol, konuların iç içe geçtiği ama ve gizemli kurgusu olan ve kaliteli oyuncuları olan filmlere bayılırım, ve birde sakal bir bana bu kadar yakışır derken,Ryan Reynolds baya gidiyor özellikle blade tiriniti de:)
Gerçekten kaliteli bir yapım. Oyunculuk ve senaryo baya sıkı. Sonlara doğru artan aksiyon uçuruyor filmi. Ben çok beğendim. Hele asansör sahnesine aklım çıktı.
kadro muhteşem ama filmi daha etkili yapabilirlerdi.Yinede izlenir beni en çok etkileyen müziklerin senaryoyla uyumlu olması ve hangi aksiyonda hangi müzik çalındığı muhteşemdi.tabi burda clint mansell etkili rol oynuyor.Bu adam süper muzik yapıyor.Filmide etkili kılanların arkasında bence muzikte war.Film şuandaki oranı hak ediyor ama ben yinede 9 werdim değer yani:)
Cok zor film begenirim ama bu film bu kadro inanilmaz bir is basarmislar,Izlemekten tekrar usanmayacagim ender filmlerden,kesinlikle tavsiye ederim genc ve olgun herkese
ßu filme kötü diyen arkadaşlara inanamıyorum.Bence kesinlikle izlenmesi qereken bi film ben ilk çıktıqında izlemiştim we hala unutmadım filmi ... şu kadroya bakıp nası kötü bulursunuz filmi anlamadım.tam bir yıldızlar kadrosu. şiddetle izleyin !