iyi anlatılmış iyi bir hikayeye sahip iyi bir film. gerek görsellik, gerek senaryo olsun hakikaten üst düzey bir film var elde, filmin arasına ustaca serpiştirilmiş aksiyon sahneleri de cabası, pek güzeldi.
bence vasatın üstünde bir filmdi.görsel açıdan başarılı olsada.sıradan bir film olmanın ötesine geçemiyor..filmin en iyi yanı ise oyunculuklar.özellikle chow yun fat gayet iyiydi.film izlenebilir ama kendi türüne pek bişey kattığı söylenemez.
film çok gösterişli gerçekten,çoğu şey altından yapılmış gibiydi.bahçedeki çiçekler bile sarı:)filmin ilk yarısı sıkıcı gelebilyor olaylar pek net degil ama ikinci yarıda çözülmeye başlıyor.olayı anlayabiliyorsunuz ama okadarda güzel işlenmediğini düşünüyorum.savaş sahneleri e çekimler güzel.7/10
filmde dövüş sahneleri çok az...dövüş ve savaş sahneleriyle dolu bir film bekliyorsanız hüsrana uğrarsınız.. ancak görsel açıdan güzel bir film olduğunu söyleyebiliriim
Bence kötü bir film olmuş tutulacak bir yanını bulamadım,aksiyon desen çok zayıf,filmde sarayın haricinde hiç bir görsellik yok,dram desen en sonunda biraz ama 2.5 saat beklemeye değmez,oyunculuklar kötü,birkaç kişi arasında geçen sıradan bir film,illede sorarsanız kostümler gerçekten etkileyiciydi ve dönemi iyi yansıtılmııştı.Bence sadece DVD de izlenebilir