Creyk-van
23 Mart 2007 tarihinde eklendi
bence bu filim çok güzel bir filim ama yanlış yaptıkları bir konu var ben filimi isminden ve posterinden değerlendirmiştim ilk önce sonra fragmanını izleyince güzel bir filim olduğu anladım yani daha güzel bir isim ve daha güzel bir poster yapabilirlerdi
flim konusu osmanlının son zamanlarını taht mücadelerini anlatıo gene perde arkaısnda bir bayan var ve ortalık karışıor sürekleyici ve izlenmesi gereken bir yapıt
Tüm yeni nesil uzakdoğu sinema filmleri gibi bu film de görsel zenginlik ve ihtişamıyla dopdolu ve kendine özgü çizgileri felsefesi olan ,hollywood filmlerinde severek izlediğimiz klişeler ve yozlaşmalara karşı yeni bir nefes alternatif sunan uzakdoğu sinemasının estetik çizgileri bu filmde de karşımıza çıkıyor
filmde dövüş sahneleri çok az...dövüş ve savaş sahneleriyle dolu bir film bekliyorsanız hüsrana uğrarsınız.. ancak görsel açıdan güzel bir film olduğunu söyleyebiliriim
Aksiyon sahnelerinde binlerce figüranın kullanıldığı, kostüm ve dekor tasarımlarının müthiş olduğu bir solukta izleyeceğiniz tipik bir Yimou Zhang filmi herkese tavsiye ederim.
gerçekten filmin harika bir görselliği var inanılmaz bir saray hikayesi saray entirikalarının hiç görülmemişleri filmde var ve müthiş bir final çok güzel bir film mutlaka izlenmeli
Film çok güzel. Sonuna kadar ilginizi hiç kaybetmeden izleyebilirsiniz. Çünkü sürekli düşünüyor, bağlantılar kuruyor ve karar vermeye çalışıyor olacaksınız :) Görsellik mükemmel...
Gerçekten yönetmenin tüm filmlerinde büyüleyici bir görsellik ve zeka oyunları yumağı var.En başta karışan tüm hikaye inanılmaz bir akıcılıkla çözülüyor. Bu sayede sinemanın ne işe yaradığını anlamak mümkün oluyor. İhtişamlı sahneler ve incelikli bir senaryo sizi o döneme götürüyor. Mutlaka izlenmesi gereken bir film.