alici-utku
8 Ağustos 2005 tarihinde eklendi
takashi miiki hideo nakata'dan sonra en beğendiğim(japonlar içinde)korku filmi yönetmenidir.güzel bir yapımdı.özellikle diğer miiki yapımlarına göre bir hayli kansızdı.başarılı.
Arkadaşlar gerçekten sinema tarihinin en başarılı korku filmi eğer korkmak istiyosanız bu film ilk izlenmesi gereken film popüler kültürün esiri olup 'halka'dan falan bahsetmeyin burda bu film çok az sinemada oynadı ama heralde insanların sağlığını düşünürek oynattırmadılar gerçekten inanılmaz bir korku filmi! 1 NUMARA!
bana tipik bir korku filmi gibi geldi ama sonuna doğru korku sahneleri artıyor.ben memnun kaldm ama önüne yastık alınıp izlenilecek bi film değil daha çok sinemada izlenmesi gereken bir film ama o şansınızda yok maalesef...
valla arkadaslar ben filmden bi şey anlamadm bukadar kopuk bi film hayattım boyunca izlemedim. filmde gerilim namına hiç bi unsur gormedim ayrıca sonundan hiç bi şey anlamdım.valla differansiyel denklemleri aa ile verdim ama bu filmin karmasık yapısını bi turlu cozemedım.
gerilmek isteyenlere muhteşem bir film..uzakdoğulular yeni bir çığır açtı bence bu filmlerle..halka ile başladılar ve devam ediyorlar..gerçekten sinemada böyle filmleri görmek çok hoş..böyle ilginç konulu farklı kurgulu filmlere devam etmeleri dileğiyle..
bu nasıl film!ilk, bir amerikan filmi dışında korku filmi izliyeceğim diye sevinmiştim;ama maalesef sonrahayal kırıklığına uğradım.Anlaşılması güçya da mantık hatası var senaryosunda,bazı sahneleri çok komik ,sanki korkutmaktan çok güldürmek için yapmışlar.Daha çok fırın ekmek yemek yemeleri gerekiyor
bu japonlar sinema izleyicisini çok hafife alıyorlar bence (özellikle korku filmlerinde)! Birbirinin aynısı filmler çekip duruyorlar, ve baydı artık. Filmde tek + olay; telefonun melodisi. Onun dışında zaman kaybı ama merak edenler izlesin....
justin timberlake hoca aradigin melodi bu filmin yorumlari icinde var ama ben göreli bayaa oldu,epeyce geri gitmen gerekecek...ayrica bu melodi hakkaten adami psikolojik deli yapiyo