3,3
Cevapsız Arama hakkında görüşlerin ?
17 Ağustos 2004 tarihinde eklendi
müthiş bi filmdi. yıllar sonra bi film gerçekten tırstırdı beni. hastane sahnesi hakkaten müthişti. ya biz yıllarda beri bu aptal amerikan kendini korku filmi zanneden filmlerle neden uğraşıyomuşuz diye düşündüm izlerken. film çok büyük süprizler içermemesine rağmen gerçekten çok ürkütüyo. ben dört defa yerimde hopladım. ilk defa bi korku filmine on verdim.
15 Eylül 2004 tarihinde eklendi
bu japonlar güsel konular çıkartıyor ama seyirciye korkuyu aşılamayı bir türlü beceremiyor!!
21 Şubat 2006 tarihinde eklendi
valla ne yalan söyleyeyim korktum kardeşim. önceleri pek bir şey yopkm dedim ama bazı sahneler ve sesler gerçekten ürkütücü. ama yenilik adına da bir şeyler de yok. izlemezseniz çok şey kaçırmazsınız. bu arada şunuı söyleyeyim bir filmi korkmak için izliyorsanız o filmi mutlaka yalnız başınıza izleyin.
27 Aralık 2004 tarihinde eklendi
justin timberlake hoca aradigin melodi bu filmin yorumlari icinde var ama ben göreli bayaa oldu,epeyce geri gitmen gerekecek...ayrica bu melodi hakkaten adami psikolojik deli yapiyo
26 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
GERİLİM FİLMLERİNE BAYILIRIM!!YORUMLARA BAKILIRSA GİTMEYE DEĞER BİR FİLM!
9 Ağustos 2004 tarihinde eklendi
Miike'nin hiç acıması yok, ölüm provasında olduğu gibi...klişeleri kullandığı gibi, onlarla dalga da geçmiş bence...uzun zamandır beni ürperten tek film...diğerleri de ringu serisiydi zaten
24 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Japon sinemasından halkadan (halka 1) sonra izlediğim en iyi korku filmi bence beklediğimden çok çok daha iyi çıktı
11 Haziran 2004 tarihinde eklendi
Japon korku filmlerinin dünya sinemalarında ayrı bir yeri var. Bunu da sabırsızla bekliyorum
29 Ekim 2006 tarihinde eklendi
İzlenebilinir. Çok iyi değil ama seyretmedim dememek için seyretmekte fayda var. :)
12 Ekim 2007 tarihinde eklendi
korkarak yarısından çıkmak istediğim tek film 10/10
27 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
film çok güzel
zaten
japon korku filmleri tırmanışa geçti bir takaşi mikee filmi olduğu her halinden belli hoolywood a bye japon filmlerine merhaba ben halkayıda çok sevmiştim biraz birbirlerine benziyorlar zaten
engüzel yanıda akıl karıştırı sırlarla dolu olması izlemekten başka çareniz kalmıyıror uyumanızada fırsat yok çünkü devam lı gerilimdesiniz
21 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Merhaba,
Vasat ve ötesi.Yoruma gerek yok.
1 Mart 2005 tarihinde eklendi
gecen sene seyrettım ama sonunu anlamıs diilim....muzıgını kemanımda calıyorum,mukemmel ve daha korkutucu...
1 Mart 2007 tarihinde eklendi
ya birde demezlermi izlediğim en şöyle en böyle film die.. bu film o en sıfatlarını alsa alsa en saçma,en kötü korku film dalında alır..zaman kaybı..
30 Ocak 2005 tarihinde eklendi
bu japonlar sinema izleyicisini çok hafife alıyorlar bence (özellikle korku filmlerinde)! Birbirinin aynısı filmler çekip duruyorlar, ve baydı artık. Filmde tek + olay; telefonun melodisi. Onun dışında zaman kaybı ama merak edenler izlesin....