emossss
21 Mart 2009 tarihinde eklendi
Film çok değişik Hani "ne hissettirdi bana" denir ya Film hissettiriyor, yaşattırıyor Tarantino filmde bilinçaltı duygularına hedef almış belli O yüzden mantıklı bir şey arayanlar şiddetle reddediyor beğenmeyi Anlayacağınız herkesin hoşlanmayacağı ama oldukça güzel, farklı bir film..
Manyakmısın sen kardeşim (K.Russel) o ne biçim araba kullanmak öyle :) yazık olmadımı o kadar bayana yaptıkların.Kıssadan hisse degişik tarzı olan guzel bir film.Tarantinoyada tşkler...
Bu filmi ilk başta o konuşma sahnesi varya arbada hemen anladım boş geyik muhabbeti yani tarantino kendini belli ediyor filmi çok beyenmedim ama beni sıkmadı klasik tarantino filmi ama ruh yok ruh olsa film gerçekten konusu olmayan tarantino yapımı olcaktı ayak fetişliğinden boş geyik muhabbetlerine filmde iyi yada kötünün olmaması bilirsiniz tarantino her filminde çoğunluk ta karakter yerine göre iyi yerine göre kötüdür bellilik yoktur konu yoktur zaten ama tarantino ortaya pulp fiction rezervuar köpekleri gibi ruh katmayınca bu çıkmış ama eğer tarantino filmi biliyorsanız izlerken sıkılmazsınız o ayrı
Tarantino farklı bir yönetmen deniliyor. Upuzun diyaloglu sıkıcı sahneler yapması meşhurmuş.. Onu ben de yaparım ne var ki. Siz bu açıdan mı Tarantino çok iyi yönetmen diyorsunuz anlamıyorum.
Arabaların karşılıklı çarpışma sahnesi ve filmin sonundaki araba kovalamaca sahnesi süperdi! Gerisi boş bence. Tabi bu benim fikrim.
Bu film en başından beri, yer aldığı projeyle beraber, bana antipatik gelmişti.Tarantino artık iyice zıvanadan çıktı, isminin şöhretinden ve tirajından faydalanarak sulu, saçma sapan filmler yapmaya başladı; diye düşünmüştüm ve çektiği 4 filmi favori filmlerimin içinde olan bu yönetmenin filmlerinden soğumamak için uzun süre bu filmi izlemedim. İzledikten sonra yüzüm kızardı desem yalan olmaz; ağzım açık kaldı. Böyle bir senaryoyla, böyle bir tema üstüne böyle iyi bir film yapılabileceğine hala inanamıyorum. Kadınların dünyasıyla ilgili çok güzel ve değinilmemiş ayrıntılar yakalamış; zaten piyasada Tarantino kadar dişilere hitap eden bi yönetmen daha yok diyebilirim bi dişi olarak. Senaryo gerçekten kötü, orasını tutturmuş. Ama kamera açıları, dialoglar, oyunculuk, mekanlar, takip sahnesi vs. bunlar çok iyi olmuş. Bu filmin kötü, b filmi olması gerekiyordu. Bu kadar iyi çekildiği için 1 puanını kırıyorum ve 9 veriyorum.
son derece sanatsal bir film. ilk başta kötü adam kazanıyor fakat 2. etapta kızlar bu kez çetinceviz çıkıyor. severek izlemiştim. akılda kalan sahnelerden biri de dergi okuyan kız arkadaşlarını bırakıp arabayı kiraladıkları sahneydi. çok komikti :) tavsiye ederim.
İlk izlediğimde neler olacağını bilmeden izledi. başlardaki boş konuşmalarında muhakkak bir anlamı olmalı dedim. ve beklediğime deydi. o nasıl bir çarpışma sahnesi idi. aklım çıktı. gerçek ötesi. hele son 20dk. sı çok güzeldi. tarantino klasiği 10/8
açikcası ben Planet terror u daha başarılı bulmuştum.diyalojlar bazı yerlerde sıkıcı şekilde uzatılmış ama genel olarak farklı bir tarz izlenmesi gereken bir film :)
işte bir tarantino daha ve işte bir sıradışı, insanı yerinden hoplatan, bir mükemmel film daha. izlemeyenler mutlaka izlesin ve iyi bir film nasıl yapılır görsün. helal ossun Tarantino, şahanesin!!!