Gelibolu
3,3

theyurdal
theyurdal

6 Aralık 2015 tarihinde eklendi
savaş filmiyle alakası olmayan bir filim çok saçma bir yapıl olduğunu düşünüyorum bi tek iyi yanı arkadaşlığı anlatmış biraz
blackinman
blackinman

3 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
filmi henüz izlememiş olanlar filmi izlemek gibi bir hataya düsmesinler.ben ettim siz etmeyin.
ahmetkeskinn
ahmetkeskinn

1 Aralık 2006 tarihinde eklendi
çıkartma yaptıkları için ingiliz&anzaklara bi teşekkür etmedikleri kalmış!!! kardeşim işgale uğrayan biziz bu ne light belgesel;)
darkness1985---
darkness1985---

24 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Bu belgeseli asla coşturması ve duygularımızı şaha kaldırması için izlemedim.Ama açıkçası savaşın bizim tarafımızdan değilde anzak mektuplarıyla ilerlediğini görmek garip geldi ve hayalkırıklığı yarattı.snaki biz orda yokmuşuz gibi.Gerçi belgeselin adı Gelibolu mu yoksa Gallipoli önce onu öğrenmek lazım...
bulutender
bulutender

27 Ekim 2006 tarihinde eklendi
berbat berbat zaman kaybı yabancılara yalakalık yapılmış bu filmle
muena
muena

5 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Sanki biz onları kuşatmaya gitmişiz gibi.Ya bizene anzaklardan sırf avrupaya beğendirmek için gerek yok böyle şeylere.Bizi anlatsaydı, gerçekleri anlatsaydı.Çanakkaleye gitmişsin biraz ordaki halka, rehberlere anlatılanlara kulak verseydin de uyutmasaydın milleti sinemada.10/1