İzlediğim en müthiş filmlerden biri bu konuyu ilk defa bu filmde izlemiştim yıllar önce. Ve hala her sahnesi ve bıraktığı o buruk duygular aynen aklımda. Çok ağlamıştım ve unutamamıştım. Mutlaka izleyin. Özcan denizde evim sensin filmini bu filmden uyarlamış onuda izledim ama hayır bunun bıraktığı etkinin yanından bile geçemiyor bu harika.
Kuvvetli bir sevgi üzerine kurulu bir ilişkiniz var ise bunu izleyip de ağlamayacak bir insan yok! Çok iddialı bir cümle bu belki ama izleyince hak vereceksiniz. Dramın zirvesidir.
Hani insan bazen sadece duygusal bir film izlemek ister...Eski Türk filmlerini özleyenler sözüm sizlere..izleyin, ağlayın ama fazla bir beklenti içine girmeyin..
Eski türk filmlerini anımsatan bir kore filmi. Çok duygusal fakat filmin ilk yarısı çok gereksiz uzatılmış olduğunu düşünüyorum. Uzun süre durgunluktan filmi bırakan tiplerdenseniz bu filmi izlemeyin.
yorumları okuyup filmi izledim ve heralde çok beklenti içerisine girdim...bırakın ağlamayı gözlerim bile dolmadı, bırakın beğenmeyi sıradan bir filmdi, anlatımı da sıkıcıydı, nedense kore ya da japon filmlerini bir türlü beğenemiyorum...
Diyecek bisey bulamadigim nadir filmlerden biri oldu bile.Belki konusu artik çokça islenen bi konu ama anlatilis ve oyuncularin o elestiriye bile yorum birakmayacak oynayislari bisey diyemiyorum gerçekten izlenmeli...