4,3
A Moment to Remember hakkında görüşlerin ?
12 Mart 2025 tarihinde eklendi
Mükemmel ötesi bir film,
Seni yapana oyuncularına yönetmeninden malzemecisine kadar herkese helal olsun. İlk defa bir filme yorum yapmak istedim. İlk defa alt yazılı bir film seyrettim ve hayran kaldım.kesinlikle izleyin
14 Ocak 2021 tarihinde eklendi
Ailecek izlenilmemesi gereken bir filmdir ! Bütün ailenin salya sümük ağlamasını görmek istiyorsanız o ayrı !!!
8 Mart 2019 tarihinde eklendi
İzlediğim en müthiş filmlerden biri bu konuyu ilk defa bu filmde izlemiştim yıllar önce. Ve hala her sahnesi ve bıraktığı o buruk duygular aynen aklımda. Çok ağlamıştım ve unutamamıştım. Mutlaka izleyin. Özcan denizde evim sensin filmini bu filmden uyarlamış onuda izledim ama hayır bunun bıraktığı etkinin yanından bile geçemiyor bu harika.
3 Kasım 2016 tarihinde eklendi
Kuvvetli bir sevgi üzerine kurulu bir ilişkiniz var ise bunu izleyip de ağlamayacak bir insan yok! Çok iddialı bir cümle bu belki ama izleyince hak vereceksiniz. Dramın zirvesidir.
7 Nisan 2015 tarihinde eklendi
en iyi aşk filmlerinden.masumiyetin sevgisi, güzelliği apayrı bir şey
9 Ocak 2013 tarihinde eklendi
Hani insan bazen sadece duygusal bir film izlemek ister...Eski Türk filmlerini özleyenler sözüm sizlere..izleyin, ağlayın ama fazla bir beklenti içine girmeyin..
1 Aralık 2011 tarihinde eklendi
Eski türk filmlerini anımsatan bir kore filmi. Çok duygusal fakat filmin ilk yarısı çok gereksiz uzatılmış olduğunu düşünüyorum. Uzun süre durgunluktan filmi bırakan tiplerdenseniz bu filmi izlemeyin.
26 Kasım 2011 tarihinde eklendi
Gerçekten güzel bir filim, akıllarınızdan kolay kolay çıkmayacak izlenesi bir yapım. Kesinlikle izleyin.
27 Kasım 2011 tarihinde eklendi
yorumları okuyup filmi izledim ve heralde çok beklenti içerisine girdim...bırakın ağlamayı gözlerim bile dolmadı, bırakın beğenmeyi sıradan bir filmdi, anlatımı da sıkıcıydı, nedense kore ya da japon filmlerini bir türlü beğenemiyorum...
22 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
Diyecek bisey bulamadigim nadir filmlerden biri oldu bile.Belki konusu artik çokça islenen bi konu ama anlatilis ve oyuncularin o elestiriye bile yorum birakmayacak oynayislari bisey diyemiyorum gerçekten izlenmeli...
19 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
Ask ve dram filminde Koreliler çok basarili. A Moment to Remember de buna çok iyi bir örnek.Seyredin pisman olmayacaksiniz.
21 Nisan 2011 tarihinde eklendi
Aşıklar bu filmi izlemesin.Müthiş derecede psikolojiniz bozulabilir.Ben az önce izledim ağlamaktan fenalık geldi :(((
4 Nisan 2011 tarihinde eklendi
Eski Trk filmlerini izlememi olanlar iin belki ilgin gelebilir ama olduka adal bir dille yaplm basit bir film...
3/10
26 Kasım 2011 tarihinde eklendi
leon dan sonra izledigim en iyi film yorumlarda yazildigi gibi bu filmi izleyipde aglamiyon azdir harelde
21 Ocak 2011 tarihinde eklendi
ağlamadım ama çok etkiledi beni herkese tavsiye ederim ..:D