Eğlenceli filmler klasmanında en üstlerde yer alacak bir film. Çok komik olmasa da izlerken 1 dakika bile sıkılmayacağınız, çok keyifli bir film. Zaten izlemeyen de pek kalmamıştır.
jim carrey almış filmi tepeye taşımış efektler falan 1994 yılında yapılmış olmasına rağmen gayet iyi ama maskenin devam filminden hiç bir şey beklemeyin çünkü çok kötü
çizgi filmi bence çok daha güzeldi film de jim carrey maskeyi takınca çok itici bir hal almış yalnız köpek nasıl etmişler bilgisayarlamı oynamışlar üzerinde, ya da doğal mı? herşeye rağmen ben hayatımda böyle sevimli bir köpek görmedim
size vaat ettiği eğlenceyi her dakikasında yaşatan çok komik bir film.maskenin jim carey nin en etkileyici performansını göstermesi aynı zamanda cameron diazıda cümle aleme tanıtması açısından önemli bir yeri var.özellikle dans sahnesi belkide kült statüsünde.eğlenmek isteyen varsa maske sizi bekliyor...
jim carryi ilk tanıdıgım film :) muhteşem ötesi şimdiki maskenin oğlu flmiyle kıyaslanamayacak kadar özgüm ve muhteşem bir filmdi arıyorum ama vcdsini bulamıyorum... bir klasik...
jim carrey nin artık kült filmlerinden biri haline gelmiş bir filmdir bikaç kez sıkılmadan izlemiştim kesinlikle süper bi uyarlama ve çok komik jim carrey den başkası da gitmezdi bu role harika keşke tv de falan denk gelsede yine izlesem :)