Hiç şüphe yok ki bu film "Jim Carrey"için Hollywood kapılarını sonuna kadar açtı.Film tamemen görsel bir şölen.Yıllar geçmesine rağmen üzerinden ilk günkü tadını korumayı başaran bir yapıt.İzleyen herkeste hoş bir tat bıraktığı kesin.Hoş ve güzel bir film.Zaten çoğu insan da izlemiştir.Onun için buraya "hala izlemediniz mi?"diye soru yöneltmiyecem.
bu filmin dvd sini alıp daha ambalajını açmadan rafa/arşivine koyucaksın. eğer filmi küçükken izlediyseniz ne mutlu size.eğer tekrar izlemeye kalkarsanız tam anlamıyla anılarınız yıkılır. çünkü günümüzde bu filmi izleyince tiksiniyorsiniz. defalarca izlemiştim küçüklüğümde her sahnesi aklımdadır. oyüzden izlemiyorum ki 6-7 yaşlarında hatırladığım kadar kalcak.10/10
jim carrey almış filmi tepeye taşımış efektler falan 1994 yılında yapılmış olmasına rağmen gayet iyi ama maskenin devam filminden hiç bir şey beklemeyin çünkü çok kötü
Normal bir komedi filmi fakat izleyiciyi fazla güldürmüyor. Filmin baş rolünde Jim Carrey olmasa yarısında kapatırdım. Beklentiyi fazla yükseltmeden izlenilebilir.