Çoğu kesim tarafından, özellikle Amerika'da, yerden yere vuruldu ancak bana göre kesinlikle bu kadarını hak etmiyor.Tamam, daha önce izlediğimiz pek çok Adam Sandler filmine benziyor olabilir, konu ve senaryo açısından sığlaştığı kısımlar da olabilir. Ama biz de bu filmden bir "Schindler's List" olmasını bekleyemeyiz sonuçta. Yani biz seyirciyi asıl alakadar eden filmi izlerken ne kadar sıkıldığımız ve ne kadar eğlendiğimiz, güldüğümüzdür. Sıkıldığımı söyleyemem, zaten 90 dakika civarı film. Eğlendiğimi ve güldüğümü ise söyleyebilirim. Gerçekten her ne kadar bazıları klişe olsa da, insanı güldürebilen sağlam sahneler vardı filmde. Zeki hamleler vardı. Filme haksızlık edilmiş, izledikten sonra bunu fark ettim. Çerezlik bir film zaten. Büyük beklentilere girmeye gerek yok. İzleyin, gülün, ve unutun. Formül bu kadar basit yani. Tabii ki birine eğlenceli ve komik gelen sahneler herkes için de aynı şeyi ifade etmeyebilir. Ama ne bileyim, dediğim gibi bu kadar hakaret fazla olmuş. Samimi, sıcak bir aile filmi diyebiliriz hatta iyimser pencereden bakarsak. "İkizler" olayına eğiliyor Sandler. Komedi filmi izleyesi olanlar pişman olmayacaktır bence. Hiç fena değil.