thedeadlock83
13 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
hiç iyi oyunculuk yoktu bence. film sıradandı. ismine aldanıp gerçekten karmaşık bir film gibi düşünmeyin. aldığı puana bakıpta aldanmayın. gerçekçilikten uzak. sonunu tahmin edebileceğiniz bir film dediğim gibi ismine kesinlikle aldanmayın.
film inanılmaz sürükleyici ve izleyiciyi bu bulmacayı çözmeye yönelten bir film ve mel harika ilk kez alışılmış mel gibson'un dışında oynamış çok güzel bir film izleyin hoş vakit geçirirsiniz..
mel gibsonun oldum olası hayranıyım o nasıl bir oyunculuktur öyle rolünün hakıını fazlasıyla vermiş her zamanki gibi tabiki julia robertsin da hakkını yememek lazım kesinlikle tavsiye edeceğim bir film senaryoyu geçtim en azından oyunculukarı görmek adına izlenmeli
Hakikaten ilginç bir film 1997 çekilmiş filmin son sahnesinde tv haberlerinde Türkiye'de 7,1 şiddetinde deprem oldu diyor. 2 sene sonra 99'da Türkiye'de 7,4 şiddetinde deprem oldu.Bu olaydan sonra bu filme komplo teorisi diyemeyiz.Olsa olsa Ajan Brian Helgeland(Filmin Senaryo Yazarı)'ın Günlüğü filan olabilir.Şimdi bu film komplo mu? teorimi? veya ABD Türkiye ilişkilerini açıklayan belge mi ?
abd yapmış olduğu bilimsel buluşları piyasaya çıkarmadan önce hoolywood filmlerinde gösterir bir nevi ipucu...filmde Türkiyede ki depremden bahsediyor dikkat çekiyor...herkes haklı olabilir bu konuda yapmıyor da diyemeyiz ne belli depremlerin filmde mell abimizin sölediği gibi olmadığı ama nede olsa a m erika süper! devlet ona laf sölenmiyor !!!!!!!!!!
herşey çok güzel. julia da mel de karakterlere can vermişler adeta. diğer teknik güzellikler de eklenince tam bir sanat eseri çıkmış ortaya. ben bayadır bekliyorum belki devamı olur diye ama... sanki öyle açık bir kapı bırakılmış sonunda devam filmi olabilir gibi geliyor. ben olsam yapardım:)
İşte ben kendime bu önyargılı yaklaşımım yüzünden çok kızıyorum bazen. Bnu filmi uzun süren bir sürgüne gönderdiğim için çok geç keşfettim ve hayran kaldım. Ayrıca benim asıl terbiyesizliğim, filmi izlememe konusundaki ısrarımın nedenini bilmememde yatıyor. Manyak mıyım neyim? Komplo Teorisi iki usta oyuncunun karşılıklı eğlendiği ve izleyenleri de eğlendirdiği, benim herhangi bir kategoriye dahil ederek sınırlandırmak istemediğim sınırsız bir film. Yani tabii bu kadar abarttığıma bakıp da başyapıt olduğunu düşünmeyin, ama birçoklarına göre kaliteli. Sanırım seyredenler sevecek ve bazıları da arşivlerinde bulundurmak isteyeceklerdir.
izlemekten asla sıkılmayacağım bir film..bi kere mel gibson'ın oyunculuğu süper eee konu deseniz harikaa... gel de izleme şimdiii... haksız mıyım yanii????:)