tom hanks in elde parmak bıraktırmayacak perfomansı,zekice replikleri ve robbert zemmickin mükemmel yönetimiyle sinema tarihine geçmiş müthiş bir yapım... Run forrest run :D...10/10...
Arkadaslar forrest gumpi ilk kez ortaokulda izlemistim suan 18 yasindayim ve bidaha izleme geregi duydum . Film var film var burdaki sanatin baska bir sey oldugunu dusunuyorum bu filmi izledikten sora insanlarin nasil olupta bos bir tenekeyi doldurmicak filmlere gittigini anlayamiyorum. Bir baska konu ise bir cok film var izlenmesi gereken esaretin bedeli cesur yurek fil adam vs. hepside insanlarin duygularinin cesitliliginden dolayi farkli bir tat birakiyor akillarda . Forrest Gumpin bir basyapit oludugu asikar en iyi film mi derseniz o konuda yorum yapamam ama sinema dunyasinin en iyi oyunculugunu bu filmde goreceginizi temin ediyorum. Hayatin ne kadar basit oldugunu bize boyle anlattigin icin sagol Tom Hanks. Hayatin kurnaz kotu acimasiz yanlarina karsi aptal olmak dilegiyle.
Fil güzel ama puanlar bol keseden öyle bol kesenden ki prestijin, bir rüya için ağıtın, ihtiras rüzgarlarının, şeytanın avukatının puan olarak önüne geçmiş. Onlardan daha güzel bir film olduğunu söyleyebiliyor musunuz ?
Bu filmi izleyince insan beyninin ne kadar kirli olduğunu görebiliyorsunuz! gerçekten onun gözlerinden hayat çok acayip :)) keşke onun gibi saf olabilsekte ruhumuzu kirletmesek! herseferinde şehvete yenik düşer insanlık ......... 10 üzerinden 10 Tek kelimeyle *süper*
Olumsuz yorum yapanlar bence filmden anlamıyor bu film hayatta izlenmesi gereken 20 filmden biri. Bu filmi izlemeden ölmeyin. ve tabi er yanı kurtarmak ve yeşil yolda tom hanksın diğer iki başyapıtı 10/10
bu ne muhteşem filmdir.bu ne oyunculuktur.sinema işte böyle bişey.bir film izledikten yıllar sonra bile aklına geldikçe sana bişeyler hissettirebiliyorsa kesinlikle o bir başyapıttır.tom hanks 2 sene üst üste oscar almıştı yamulmuyosam bununla beraber.sonuna kadar haketti.bu filme gıcık olanlar aynı yıl yarışta güme giden pulp fiction ve shawsank redemptiona haksızlık yapıldığını düşünenlerdir.yoksa onlarda bal gibi biliyor ne harika bir film olduğunu.pulp fiction ve shawshank redemptionun şansızlığı forrest gumpa denk gelmesiydi.bu 2 film de ayrı zamanlardayıllarda yayınlansaydı kesinlikle ikiside oskarı alırdı.