Klasik aksiyon filmlerinden biri Con Air. Her sahnede patlama , her sahnede yumruklar , silahlar... Oyuncuların görece başarılı ve istekli olduğu söylenebilir. Yine de tvde görürseniz izleyin.
Benim en favori filmlerimdendir...Aksiyon seviyorsanız..Con Air i tek geçerim..oyuncu kadrosu yanında filmin soundtrackleri de mükemmel..herkese iyi seyirler..
özellikle küçükken bu tür filmleri oldukça severdim,o yüzden ilk izlediğimde beğenmiştim.ancak şimdi bile izlenebilir bi macera diye düşünüyorum.ara sıra tv de gösteriyolar onlardan birini yakalayıp izlerseniz pişman olmazsınız
Bence klasik bir macera action filmi,nic cage güzel oynamış çoğu filmde olduğu gibi,filme birkaç akıl oyunu eklemişler,bu filmin çıtasını biraz daha yükseltmiş,Malkovich'te oyunculuk olarak iyi ama oynadığı karakter olarak yine kötü rolünde,kötü olmakta yakışıyor sanki,filmi izlerken sıkılmayacağınız kesin,nic cage hayranı iseniz mutlaka izlemelisiniz eğer değilseniz izlesenizde olur izlemesenizde. İyi seyirler.6/10