Hani izlerisin izlersin fırsatını bulur yine bıkmadan izlersin ya işte o tarzda bir film. Aksiyon var macera var ucundan azıcaıkta aşk var daha bekliyorsun ki izlemediysen BEKLEME!
Abartmamış olmakla birlikte demin galiba 4. defa izledim. Hep aynı heyecanı duymak. seyir zevki üst limitte ve Keanu Revers farkı puanı söylemeye gerek yok :D
die hard 1 in yönetmeni jan de bond dan müthiş bir aksiyon başyapıtı...reeves ve bullock da gayet iyi oyunculuk çıkartmışlar...bence izlenmeli 1 saniye bile durmuyor film ...10/8
O zaman itibarı ile çok güzel bir yapım var karşımızda.Koltuğunuzdan kalkamayacağınız etkili bir aksiyon filmi.Ben bu filme 10 üzerinden 8 puan veriyorum.
ilk çıktığında sinemada izlemiştim. 10 dk.lık ara başladığında elimdeki patlamış mısırdan hiç almadığımı farkettim :)insan gerçekten gözünü kırpmadan izliyor. başından sonuna müthiş bir tempoda geçen olağanüstü bir aksiyon. 8.3 iyi puan ama bu film için çok az kalmış. bence de aksiyon filmlerinin kralı bu filmdir.
Seyirciyi sıkmayan kimi zaman güldüren, kimi zaman umutlandıran ve her an heyecanlandıran veren bir film Speed. Dar bir alanda - otobüste - bizi idare eder seviyede, orta düzeyde bir film bekliyor