Hız Tuzağı
4,2
Hız Tuzağı hakkında görüşlerin ?

beck31
beck31

9 Mart 2011 tarihinde eklendi
Keyifle izlenen aksiyon filmlerinden. En azından janrın hakkını verdiği için övgüye değer.7.3/10
tarhansimsek
tarhansimsek

1 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Abartmamış olmakla birlikte demin galiba 4. defa izledim. Hep aynı heyecanı duymak. seyir zevki üst limitte ve Keanu Revers farkı puanı söylemeye gerek yok :D
karakartaltevfik
karakartaltevfik

4 Mart 2010 tarihinde eklendi
O zaman itibarı ile çok güzel bir yapım var karşımızda.Koltuğunuzdan kalkamayacağınız etkili bir aksiyon filmi.Ben bu filme 10 üzerinden 8 puan veriyorum.
potasyum
potasyum

20 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Heyecan verici güzel bir film.Keanu Reeves’in güzel filmlerinden bir tanesi.Adam çok iyi oyuncu ve de bu filmde yine döktürmüş
jamesbond-2
jamesbond-2

10 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
birden fazla izlediğim ve her izleyişimde de beni koltuğa yapıştıran bir film.heyecan hiç durmuyor bu da filmi izlenesi kılıyor.aksiyon sevenlere iyi seyirler...
Chev
Chev

15 Şubat 2007 tarihinde eklendi
çok gzl bir aksiyon olmuş keanu reeves e yakışmış
ozzy-badd
ozzy-badd

17 Mart 2010 tarihinde eklendi
die hard 1 in yönetmeni jan de bond dan müthiş bir aksiyon başyapıtı...reeves ve bullock da gayet iyi oyunculuk çıkartmışlar...bence izlenmeli 1 saniye bile durmuyor film ...10/8
mrs-durden
mrs-durden

13 Haziran 2008 tarihinde eklendi
harika bir aksiyon filmi izlerken heyecan bitmiyor
ozanhamdi
ozanhamdi

3 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
Baştan sona sıkılmadan izlenen başarılı bir polisiye. Reeves ve Bullock'un çıkış filmi olarak da görülebilir. Gerçekten hoş bir ikili oluyorlar. Ve devam filmi kesinlikle çekilmemeliydi...
jokerr-2
jokerr-2

24 Haziran 2008 tarihinde eklendi
fena film degil ama senaryosu biraz basit
Fahri07
Fahri07

14 Nisan 2006 tarihinde eklendi
baştan sona hiç düşmeyen temposu ile mükemmel bir film diyebilirim.keanu reevesi bu film sayesinde tanıdım.filmde oyunculuk ve senaryo harikaydı.tam anlamıyla keanu ve sandra bir heyecan fırtınası estirmişler filmde.ayrıca filmi izlerken keanu’nun akılcı ve cesur rol yapması beni bi hayli etkilemişti.mutlaka izleyin.
merve357
merve357

14 Aralık 2006 tarihinde eklendi
zeka ürünü bir film daha kurgusu ve temposu itibariyle en iyi aksiyon filmlerinden biri
hikayenin hemen hemen tamamı aynı yerde (bir otobüsün içinde) geçmesine rağmen hiç ama hiç sıkmayan dolu dolu bir film
aksiyon sevenlere tavsiye ederim
kaliteliseyirci
kaliteliseyirci

27 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
mükemmelr bir aksiyon filmi gerçekten.ben bi korku-gerilim fanlarındanım ama filmi aksiyon-macera olarak seredtiginizde ne kadar güsel bir film oldugunu görceksiniz.iş sadece kendimizin psikolojik dünyasında bitiyor.dram filmlerinden hoşlanan biri bu filmi begenmeyecektir mesela.
diyeceğim şu ki filmleri izlediğimiz türe göre yorumlamalıyız.ve bence bu film harikaydı.kesinlikle aksüyon severler seredmeli die düşünüyorum.(10/8)
melik-e05
melik-e05

21 Ocak 2009 tarihinde eklendi
mükembellllll :)
JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

2 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Adına uygun temposu,zekice yazılmış senaryosu,kusursuz görüntü yönetimiyle ’’Speed’’,1994’ün en iyi aksiyon filmlerinden.