sensei135
3 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Devamının çekilmesini çok isterim ancak bu kadar sene sonra biraz zor. Gerçekten çok başarılı bir yapıt. Filmdeki karakterlerin birbirleriyle çekişmesi oldukça hoştu. Western filmlerinden hoşlananlar kesin izlemeliler...
film gerçekten çok güzeldi.beni başından sonuna kadar koltuğuma çakabildi.filmin her yanı kötü olsa bile;ki imkansız,sırf mel gibson un o maça asını masaya fırlatmasını izlemek için izlenir bu film..:)
Yıllardır izlemedim. Ama bende bıraktığı tadı unutmak mümkün değil. Yıllar evvel televizyonlarda defalarca oynamıştı. Daha sonra televizyon yapımcıları nedense bu filmi unuttular. Müthiş derecede keyifli bir film. Mel Gibson ve Jodie Foster çok iyi bir ikili olmuşlardı.
film harika espiriler koşuşturma insan düşünmeden edemiyor, mel gibson olmasa biz ne yapardık.Ben söyliyeyim bir çok baş yapıttan mahrum kalırdık oyunculuğundan,yönetmenliğinden, senaristliğinden (cesur yürek,tutku,vatansever..daha sayabilirim:).......)iyiki varsın.
Ya çok güzel bir film.Bu filmde Jodie Foster’in yerine Meg Ryan oynucakmış.Ama Meg Ryan western filmi kendine yakıştıramamış.İyi ki yakıştıramamış çünkü Jodie Foster’a çok yakışmış!
Temposu hiç düşmeyen, süprizlerle dolu, sevimli, heyecanlı ve neşeli bir vahşi batı hikayesi. İnsan bazen Jodie Foster'dan gözünü alamıyor; isteyince nasıl da çekici olabiliyor. Mel Gibson da çok başarılı, tabi eski tüfek James Garner'ı da unutmamak lazım.
ya arkadaşlar kesinlikle bu film bazı oyunculara ve yönetmenlere ders olmalı..bi kere filmi o kadar komik ama bi o kadarda heyecan verici yapmışlarki insan hem gülüyo kahkaha atıyo ardından ciddileşiyo:)) harika bi film oyuncuları ile yönetmeni ile 4/4 bi film.