4,4
Karga hakkında görüşlerin ?
5 Haziran 2006 tarihinde eklendi
alex proyas'ın dark city'den sonraki en iyi filmi. sonraki devam filmlerinin hiçbirisi aynı başarının yanına bile yaklaşamadı. sinema tarihinde yer edinmesi gereken bir film!
21 Şubat 2007 tarihinde eklendi
kara ve kasvetli bi ortamda gecen sistem eleştirisi, aşk intikam kısaca birçok şeyden bahseden adına fan klüpleri açılmış, annemin bile sevdiği harika bir film.Brandon lee'nin ölümüyle de ününe ün yapmış(reklamın iisi kötüsü olmaz ya) ve de cok sevilmiştir. izlenmeli
12 Eylül 2010 tarihinde eklendi
ben niye begenmedim acaba yaa bu kadr kişi puan vermiiş ve ve begenmişbana cok sıradan geldi bilmiyorum neden
2 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Atmosferi kesinlikle süper. İzlenilmesi gereken bir film. 8/10
8 Temmuz 2005 tarihinde eklendi
filmi çok eski yıllarda izledim.güzel bir film.
kızın gözünü kapatmaması için göz kapaklarına çubuklar konulduğunu hatırlıyorum....
21 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Karganın gözleri... Etkileyici. Serinin ilk filmi tartışmasız güzeldi. Gerçekleri hiç karganın gözlerinden izlediniz mi! izlemeye değer
5 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
tim burtonun inanılmaz gotik serüvenlerinin üstüne dark film imajıyla çekilmiş alex proyastan harika bir film gerçekten..yönetmenin filmde vermiş oldugu atmosfer mükemmel,sizi filmin içine hapsedip kahramanımızın duygularıyla mühürlemeyi iyi beceriyor.favori filmim ve tek kelimeyle mükemmel.(10/9)
12 Mayıs 2005 tarihinde eklendi
bende ilk izlediğimde şok olmuştum harika bir kült film dir bence ayrıca alex proyasın ilk büyük çalışması değil en büyük yönetmenliğidir bence, seyredilmesi gereken bir film diyorum herkese
19 Eylül 2006 tarihinde eklendi
''eğer sevdiğimiz insanlar bizden çalınırsa, onları uzun yaşatmanın yolu; onları sevmektan asla vazgeçmemektir... binalar yanar insanlar ölür ama gerçek aşk ölümsüzdür.'' sözleri ile sonlanan o yıllarda yapılmış en iyi aşkı anlatan bireysel intikam filmlerindendir.
28 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Arkadaşlar uzun zamandır bu filmin dvdsini arıyorum fakat bulamıyorum.D&Rların hiçbirinde yok.Filmi temin edebileceğim bi yer bilen var mı acaba?
31 Aralık 2007 tarihinde eklendi
ilgi çekici konusu ve sıradışı atmosferiyle kaliteli bir film. brandon lee çok başarılı. fakat filmi izledikten sonra o ucuz ölüme çok üzülüyor insan.
14 Mart 2010 tarihinde eklendi
Brandon Lee...

8 yıldır kolumda dövmesini taşıyarak kendi dünyamda yaşatmaya çalıştığım dünyalar güzeli insan.Ve Onu efsaneleştirmiş ama karşılığında canını ödemiş olduğu kült bir yapım:The Crow...

Ne denebilir,ne söylenebilir bilmiyorum lakin var olduğum sürece unutmayacağım bir film ve unutamayacağım bir insan...
27 Mart 2006 tarihinde eklendi
Alex Proyas'ın en iyi filmini izlemeyen sinema sever pek yoktur heralde varsada izlesin artık, bu filmle ilgili hatırlıyorumda çocukken Bruce LEE hayranı olan ben oğlu Brandon LEE nin 93 yılında televizyonda ''filmin çekimleri sırasında kaza sonucu babası gibi esrarengiz bir şekilde öldü'' haberini duyunca baya bir etkilenmiştim.
12 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Tabiki serinin en iyi filmi.Fantastik bir intikam hikayesi.
18 Ocak 2009 tarihinde eklendi
film karanlıklar içinde geçio gotik tarzda bi film olarakta ele alınılabilir ve en önemli özelliği bu filmin başrolde brandon lee olması sırf onn için izlenir 10/8