Karga
    4,4
    Karga hakkında görüşlerin ?

teo-17
    teo-17

13 Kasım 2006 tarihinde eklendi
    Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi filmlerinden biridir the crow.İzlediğiniz zaman sizde bu fikrime katılacaksınız. 9/10
    cakiirefe
    cakiirefe

1 Kasım 2006 tarihinde eklendi
    İzleyebilecegim en iyi Ask-İntikam filmi bütün arkadaslarıma bu filmi öneriyorum
    kanserkis
    kanserkis

20 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    ya bu müthiş bir filmdi.. Afişi de duvarımda.. Mükemmel..Bu kadar trajik bir ölüm olabilir mi? Brandon Lee nin efsaneleştiği film..
    berkmegatron
    berkmegatron

16 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    gerçek bir kült klasiği toprağın bol olsun brandon lee.
    r3mzi
    r3mzi

8 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    gerçekten müthiç bir film.acayip süper bir senaryo.kargaların uğursuz olduğunu söylerler ama hiç de öyle değil...
    free-soul-2
    free-soul-2

19 Eylül 2006 tarihinde eklendi
    ''eğer sevdiğimiz insanlar bizden çalınırsa, onları uzun yaşatmanın yolu; onları sevmektan asla vazgeçmemektir... binalar yanar insanlar ölür ama gerçek aşk ölümsüzdür.'' sözleri ile sonlanan o yıllarda yapılmış en iyi aşkı anlatan bireysel intikam filmlerindendir.
    widmark-2
    widmark-2

17 Eylül 2006 tarihinde eklendi
    bende küçükken izledim bu filmi brandon lee öldüğü için kötü bir lekesi var üstünede ama bu bir başyapıt
    foxmolder2002
    foxmolder2002

28 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
    the crow inanılmaz bir film bir aşk hikayesi ama acılarla dolu amerikanın arka sokaklarını çok iyi yansıtıyor ve çok iyi göndermeler yapıyor devam filmini izlemek isteyenlere benden tavsiye sakın izlemeyin hepsi birbirinden berbat en iyisi ilk filmi ayrıca üzücü bir haber ilk film branden lee nin son filmi çünkü o filmde vurularak ölüyor yani gerçekten ölüyor izlemek isteyenlere tavsiyem olur kaçırmayın
    yelizhayko
    yelizhayko

25 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
    the crow 'ölümsüz aşk'filmi sayesinde aşka olan tutkum,intikam duygum daha da gelişti ve en önemlisi hırs.Eric Draven karakterinin etkisi büyüktür bende ve keşke Brondon LEE yaşasaydı ve bize mükemmel oyunculuğunu birkez defa gösterseydi ..gerçek aşk ölümsüzdür
    ihate-clowns
    ihate-clowns

19 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
    izlemek için bu kadar beklediğime tekrar tekrar inanamadığım bi film,brandon lee bir dehaymış gerçekten..devam filmini de izleyeceğim en kısa zamanda.
    barfly-2
    barfly-2

5 Haziran 2006 tarihinde eklendi
    alex proyas'ın dark city'den sonraki en iyi filmi. sonraki devam filmlerinin hiçbirisi aynı başarının yanına bile yaklaşamadı. sinema tarihinde yer edinmesi gereken bir film!
    MuR@T G.
    MuR@T G.

27 Mart 2006 tarihinde eklendi
    Alex Proyas'ın en iyi filmini izlemeyen sinema sever pek yoktur heralde varsada izlesin artık, bu filmle ilgili hatırlıyorumda çocukken Bruce LEE hayranı olan ben oğlu Brandon LEE nin 93 yılında televizyonda ''filmin çekimleri sırasında kaza sonucu babası gibi esrarengiz bir şekilde öldü'' haberini duyunca baya bir etkilenmiştim.
    adakara82
    adakara82

2 Ocak 2006 tarihinde eklendi
    bu film için soylenen tum kotu yorumları gormezden gelıyorum ve tek kelimeyle fılmı mukemmel olarak ozetlıyorum...
    sinema-2
    sinema-2

5 Ekim 2005 tarihinde eklendi
    bende diyodum bu kargaları neden bu kadar çok seviyorum diye.bu yüzdenmiş.filmi izleyince anladım.
    baştacı olası film.
    süpernova-2
    süpernova-2

17 Temmuz 2005 tarihinde eklendi
    yıllar önce atv de izlemiştim bu filmi.o kadar çok etkilenmiştim ki filmin bütün sahnelerini bile şimdi hatırlıyorum.mistik öykülere bayılıyorum.bu film de sanki benim için yapılmıştı.bu filmi izledikten sonra kargalara sempatim arttı.alışılagelmişin dışında bir intikam öyküsü vardı