theleri
17 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
En sevdiğim kurgulardan birisi olan Kargaya gerçekten hasta bir sevgi duyuyorum ve Brandon Lee vefat ettiği için film çekilme esnasında, filme daha büyük bir önem verdiğini düşünüyorum. 10/10
tim burtonun inanılmaz gotik serüvenlerinin üstüne dark film imajıyla çekilmiş alex proyastan harika bir film gerçekten..yönetmenin filmde vermiş oldugu atmosfer mükemmel,sizi filmin içine hapsedip kahramanımızın duygularıyla mühürlemeyi iyi beceriyor.favori filmim ve tek kelimeyle mükemmel.(10/9)
Aşk ve intikam .. Genelde neden ve sonuç bellidir..Ama bir Karganın gözünden her şey farklı olabilir..Etkileyici müzikler ve derin diyaloglar .. Her sahnesine oldukça özen gösterilmiş temiz bir film..10/8,5..
Karga serisinin en güzeli.Filmin o kendine has havası bile filmi izlemek için yeter bir sebepti.Brandon Lee’nin ise bu filmin çekimleri sırasında talihsizce ölmeside ayrı bir trajedi tabi.
birçok filmin ilki gibi son derece güzel bir film. konusuyla, yaklaşımıyla ve karakterleriyle son derece ilginç, atmosferi harika olan ve defalarca seyredilmesi gereken, başyapıt kavramını herseyiyle benimseyen unutulmaz kült film.10/10
hayatimda etkisinde kaldigim tek filmdir heralde..yaklasik 6-7kere izleyip her seferinde heycanlandigim tek filmdir..brandon lee'nin bu filmi cekerken olmus olmasida her zaman filme karsi ayri bi bakisimin olmasini saglamistir..gercekten de yeni cekimleri igrenc denilebilecek kadar kotulerdir..izlemeyenlerin kesinlikle izlemesini tavsiye eder orjinalinden sasmamalari uyarisini yaparim:)