8 yıldır kolumda dövmesini taşıyarak kendi dünyamda yaşatmaya çalıştığım dünyalar güzeli insan.Ve Onu efsaneleştirmiş ama karşılığında canını ödemiş olduğu kült bir yapım:The Crow...
Ne denebilir,ne söylenebilir bilmiyorum lakin var olduğum sürece unutmayacağım bir film ve unutamayacağım bir insan...
1990lıların sinema dünyasına armağan ettiği pek çok şaheserden birisidir bence. 1990 lıları buram buram yaşatan hafızaların derinliklerinde anıları dürten bir mozaik. Müzikleri ile de bir döneme damga vurmuştur.9/10
Derler ki, biri birgün öldüğünde karga onun ruhunu ölüler ülkesine taşır. bazen ama bazen karga sırtında taşıdığı yükten kurtulmak için o ruhu geri getirebilir, yanlış şeyleri doğru kılabilmek için. onun gücü sevgiden gelir. destanı ile akıllarda yer etmiş, satanik öğeler serpiştirilmiş, sadece şarkılarını dinlemek için bile tekrar tekrar izlenebilecek kült filmlerden biri.
çok abartılacak gibi olmasada izlenmeye değer bir film.filmin efsane olmasını bruce lee nin oğlu filmde ölerek sağlamış gibi.gerçek değeri 10 üzerinden 7 yi geçmez.fantastik bir film 7 yi nasıl geçebilirki zaten!(diğer serilerine hiç bulaşmayın çünkü aynı filmin laciverti olmakla birlikte başarısız yapıtlar sizi bekleyebilir.)
En güzel intikam filmlerinden biri bence...Çok kaliteli ve izleyiciyi hiç sıkmayacağına inanıyorum ben izledim ve çok beğendim...Gerilim, aksiyon ve dram iyi işlenmiş...
filmin ana karakteri hem soğuk kanlı bir katil hem de dünyanın en iyi kalpli zombisidir. filmin müziklerine dikkat çekmek isterim. bence yapımdan daha kalitelilerdi.
Tesadüfen izledim ve hayran kaldım.Harika bir film.Filmde kullanılan bir çok teknik sanki kendisinden sonra gelen filmlere ilham kaynağı gibi duruyor.En azından Matrix,Sin City vs filmler buna örnek gösterilebilir.Filmde iyi polisin kiliseye yardıma geldiği sahne sadece zorlamaydı.Demek istediğim polis onların orada çatıştığını nereden biliyordu sorusuna cevap verilmemiş.Geriye kalan tüm hikaye ,çekim tekniği ,sahneler,oyunculuk ,müzikler tam bir başyapıt örneğiydi.9/10
film karanlıklar içinde geçio gotik tarzda bi film olarakta ele alınılabilir ve en önemli özelliği bu filmin başrolde brandon lee olması sırf onn için izlenir 10/8
Gotik havasıyla sinemaya yenilikler getirmiş bir yapıt. Özellikle Sin City tarzı filmlerin esin kaynağı olarak nitelendirilebilir. Ayrıca Brandon Leenin ölümsüz The Crow karakterini oynarken gerçekten ölmesi oldukça trajik.