selenyildiz1992
27 Ekim 2006 tarihinde eklendi
oyuncuların iyi olması bi filmi güzel yapmaz bence çok iyi bi kadroo bu kadrodan harika bi film bklerken nası bi film çıkmış bence başarısızdı hatta bazı yerler baya saçmaydı
bence çok kötü bir film değil filmde biraz gereksiz espiriler dışında güzel bir film olmuş en azında haluk bilginer gibi bir oyuncu için bile izlenir...
Çok sıkıcı.Hayatım boyunca izlerken bitmesini en çok istediğim filmlerden.Oyunculuk çok kötü.Mehmet Ali Erbil rolünde olmamış,işin ilginci Haluk Bilginer nasıl bu kadar kötü olabiliyor anlamış değilim!.
Filmde emeği geçen tüm insanlara verdikleri emekten dolayı saygı duyuyorum. Ama izlenmese de olur türden bir film. Zamanınızı boşa geçirmek istiyorsanız belki izleyin derim. Haluk Bilginer'den başka kim var ki? O da kurtaramıyor...
İlk Türk aksiyon hayal kırıklığı desek daha ii olur. Hızlı geçen sahnelerden mi yakınayım,konusunun saçmalığından mı, Oyuncuların kötü performansından mı? M. Ali Erbil bile kurtaramamış filmi. Haluk Bilginer'in oyunculuğunun bu filmde nasıl harcandığını gözyaşları iinde izledim (?!). Kısacası olmuyor bir türlü iyi bir film yapamıyoruz.
Kesinlikle muhteşem bir film olmuş aylardır film elimde olmasına rağmen seyretmiyordum pek bir beklentim yoktu dün gece izledim fakat izledikten sonra acayip eğlendim keşke şimdiye kadar seyretseymişim tipler çok iyiydi gamze özçelik bile gerçekten iyiydi. Bu film kesinlikle %49 u haketmiyor. Hakkını vermek, önyargılı olmamak lazım...
Öncelikle her hangi bir film için"Bu filmde küfür var"diye eleştiri yapan insanları anlamıyorum we aynaya bakmalarını rica ediyorum.Filme gelince,tipik gişe filmi işte.Filmde ünlülerin kullanılmasından ticari amaçlı bir film olduğu anlaşılıyor zaten.Bu da diğer gişe filmleri gibi senaryo özürlü bir film.Ayrıca Haluk Bilginer'in böyle filmlerde oynamasına da bir anlam veremiyorum.Ayrıca komedi filmi diye lanse edilen bu filmin hiçbir yerine gülemedim.Ama rica ediyorum,lütfen böyle filmlere"Sinema filmi"demeyin.Çünkü sinema drama sanatıdr.Gerçekçilik çok önemlidir.Bu kriterlerin dışında yapılan filmlerde,eğlendirme we ticari amaçla yapılmış filmlerdir.
ben filmi sinemada arkadaşlarla izledim çok güzel bri filmdi hem çok komik hem de adın da belli olduğu gibi türk işi action aksiyon filmiydi izlemeyen varsa bir saniye bile beklemesin oyunculuklar süperdi 8/10