Beatrix Kiddo
1 değerlendirme
24 Kasım 2024 tarihinde eklendi
şu filme bile mutlu sonla bitmiyor diye düşünenleri, julia roberts'ın karakterine bayılanları görünce inanamadım. baştan aşağı iğren bir insan! zaten şu ana kadar tek bir iyi kalpli rolde oynadığını görmedim. tesadüf değil sanırım. cameron diaz'a o kadar üzüldüm ki. komedi filminin komik yönleri bile güldüremedi. eski film kategorisinde iyi. ama ana karakterin yaptığı kötülüklerin normalleştirilmesi ve "komik" bulunması mide bulandırıcı.
Çok eğlenceli bir romantik komedi.Zamanında sinemada izlemiştim ve çok beğenmiştim.Üstüne evde bikaç kere izlemişimdir.Bu arada pizzacıda şarkı söyledikleri sahne ve başlangıç sahnesi ayrı hoş : )
romantik-komedi severler icin cok iyi bi secim olur cok sicak eglenceli komik ve iyi oyunculukla birlesince guzel bi film cikmis Julia Roberts yine oyunculuk dersi vermis tavsiye ederim
yıllar önce seyretmiştim ama her karesini hatırladığım filmlerden.çok şirin oyuncular gerçek bir komedi.kahkaha atmasanızda film boyunca hep gülümsüyorsunuz.film sadece müziği için bile seyredilirkesinlikle seyredin 10/10
film erçekten de son derece sürükleyiciydi ve oyuncular da çok iyiydi özellikle de julia roberts . fakat filmin sonunu hiç böyle tahmin etmemiştim... filmin sonu böyle bittiği için de benim tüm hevesim kaçıp gitti :( bir daha izlemem