En İyi Arkadaşım Evleniyor
    4,2
    En İyi Arkadaşım Evleniyor hakkında görüşlerin ?

Beatrix Kiddo
    Beatrix Kiddo

24 Kasım 2024 tarihinde eklendi
    şu filme bile mutlu sonla bitmiyor diye düşünenleri, julia roberts'ın karakterine bayılanları görünce inanamadım. baştan aşağı iğren bir insan! zaten şu ana kadar tek bir iyi kalpli rolde oynadığını görmedim. tesadüf değil sanırım. cameron diaz'a o kadar üzüldüm ki. komedi filminin komik yönleri bile güldüremedi. eski film kategorisinde iyi. ama ana karakterin yaptığı kötülüklerin normalleştirilmesi ve "komik" bulunması mide bulandırıcı.
    Ilknur K
    Ilknur K

12 Haziran 2013 tarihinde eklendi
    Dönemin eğlenceli romantik-komedi filmlerinden. Julia oyunculuğunu konuşturmuş.
    Kaan Ünal
    Kaan Ünal

10 Aralık 2011 tarihinde eklendi
    Çok eğlenceli bir romantik komedi.Zamanında sinemada izlemiştim ve çok beğenmiştim.Üstüne evde bikaç kere izlemişimdir.Bu arada pizzacıda şarkı söyledikleri sahne ve başlangıç sahnesi ayrı hoş : )
    KaliteTAKİP
    KaliteTAKİP

24 Ekim 2011 tarihinde eklendi
    romantik-komedi severler icin cok iyi bi secim olur cok sicak eglenceli komik ve iyi oyunculukla birlesince guzel bi film cikmis Julia Roberts yine oyunculuk dersi vermis tavsiye ederim
    l-i-l-a-H
    l-i-l-a-H

29 Aralık 2010 tarihinde eklendi
    Çok fazla eğlenceli bir romantik-komedi idi. En fazla gösterimde kalan, filmlerden birisi ayrıca...
    okaliptüs
    okaliptüs

21 Ekim 2010 tarihinde eklendi
    filmi ilk çıktığı zaman izlemiştim, çok beğenip 2 kere gitmiştim sinemaya . üzerinden o kadar zaman geçmesine rağmen hala her sahnesi aklımda!
    aytac-001
    aytac-001

13 Haziran 2013 tarihinde eklendi
    böyle güzel bir filmi daha yeni izlediğim için kendime çok kızıyorum müthişmiş çok beğendim..
    dra-kula
    dra-kula

5 Ocak 2010 tarihinde eklendi
    yıllar önce seyretmiştim ama her karesini hatırladığım filmlerden.çok şirin oyuncular gerçek bir komedi.kahkaha atmasanızda film boyunca hep gülümsüyorsunuz.film sadece müziği için bile seyredilirkesinlikle seyredin 10/10
    hilkayist
    hilkayist

5 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    Döneminin en güzel keyifle izleyeceğiniz
    romantik komedilerindendir.
    iyi seyirler../8
    mehmet-bjk
    mehmet-bjk

14 Mart 2009 tarihinde eklendi
    mükemmel bir film... julıa roberts bu filmde iyi bir iş çıkarmış... kesinlikle bu filmi izleyin... sonra bana dua edin....
    hagtugce
    hagtugce

16 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    süper bir filmm bayıldım filme herhalde 100 defa seyretmişimdirr:))kesinlikle seyredin arklarlar:))
    burcuaydin15
    burcuaydin15

13 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    film erçekten de son derece sürükleyiciydi ve oyuncular da çok iyiydi özellikle de julia roberts . fakat filmin sonunu hiç böyle tahmin etmemiştim... filmin sonu böyle bittiği için de benim tüm hevesim kaçıp gitti :( bir daha izlemem
    Actor-Ums
    Actor-Ums

11 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    Cameron Diaz’ı ilk bu filmde tanımıştım ve Julia Roberts ın oyunculuğuna bu filmde hayran kalmıştım. ben çok güzel bir film.
    selenyildiz1992
    selenyildiz1992

10 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    çok iyi bir film değil ama izlenmiyecek gibi kötü de değil.. ama yinede izlemek için ideal bi film
    jhnnydpp
    jhnnydpp

26 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    çok hoş bir film komedi ve aşkı çok güzel bir araya getirip sergilemişler izlenmesi gereken bi film...