keratosit
14 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Aşırı komik değildi orta ayarda bir komediydi. Adam sandler için gittim açıkcası ama pek bir artısını göremedim. Yinede zaman geçirilebilecek eğlenceli bir film 7/10
Koyu bir Adam Sandler Hayranıyım ama son zamanlarda oynadığı filmlerde eski Adam Sandler Tadı Alamıyordum fakat bu filmde Eski Adam Sandleı Tekrar Gördüm.Bence güzel iç ısıtan bi komedi olmuş ve oyuncu kadrosuda Çok Güzel.İzlemenizi Tafsiye Ederim.
arkadaşlar beni böyle çok film kültürü olan biri olarak görmeyin! şaka yapıyordum tabi. doktor tavsiyesine benzer bişey söyliycem size. canınız çok sıkılıyor ve ne izlesem ne izlesem diye düşünürken aklınıza bu film gelsin. nedenini izledikten sonra benden daha iyi bileceksiniz. Uyarı: Bu filmi kesinlikle altyazı olarak izleyiniz.
Benim için,Adam Sandler başlı başına filmi izleme ve keyif alma sebebi..O yüzden eğlendiğim bir film oldu doğal olarak..Fakat seneryoyu eleştirenlere hak veriyorum.Herhangi bir konu yok gerçekten..Sadece eski arkadaşların aileleriyle birlikte bir araya gelmesi ve eğlenmesi..