uzun zamandır böyle gülmemiştim saçmalamadan güldürebilme olayını iyi başarabilmişler bence biraz kafa dağıtıp mutlu olmak için gayet ideal bir film 7/10
İzle we unut tarzinda 1 film olmuş,ama kadro çok başarılı,Adam Sandler başaktör gibi görünse de diğer akörler de gayet başarılı,Rob Schneider zaten komik 1 aktör,adamı görünce gülmeye başlıyorsunuz.Filmin en büyük sürprizi Steve Buscemi süphesiz,kısa bir rolü olsa da gayet iyi gitmiş bu filme.Arada Ben Stiller çıkar mı diye bekledim ama olamadı,onun yerine Stewe usta war.Epey güldüğümü söyleyebilirim,son zamanlarda bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum.Klişe espriler war ama yine de izlenesi,klasik 1 Adam Sandler dan filmi,8/10
sırf Adam Sandler için gittim, ama tam bir hayal kırıklığı. hiç gülmedim diyebilirim, bir kaç sahnede tebessüm ediyorsunuz o kadar. filmin sonunu getirmek için çok zorlandım, arada çıkıp gidende çok kişi oldu. adam sandlerın en kötü filmi heralde.
keyıflı bır fılm olmus..ama fılmın yıldızları bence adam sandlerın canlandırdıgı hollywood menajerının ogullarını oynayan ıkı cocuktu..cocukların ultra luks hayattan dogal hayata gecısı super anlatılmıs cok guzel esprıler var..onun dısında eglencelı genel olarak..gıdılable :)
Beyazperde de izlenilebilecek harika bir komedi filmi,izlerken çok çok çok güleceksiniz...Sıcak yaz akşamlarında içinizi serinletecektir..Mutlaka izleyin derim VE 10/8 veriyorum selamEtle..