Büyükler
    3,8
    Büyükler hakkında görüşlerin ?

Selocan-07
    Selocan-07

30 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
    Ailecek izlenebilecek ailevi komedi filmi :))
    i-luv-movies---
    i-luv-movies---

28 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
    eğlenceli bir filmdi, adam sandler ve kevin james çok iyiydi zaten :D 10 üzerinden 7 verebiilirim...
    Dilaaraa
    Dilaaraa

26 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
    eğlenceli güzel bir film :) izlemelisiniz...
    Ceren S.
    Ceren S.

26 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
    inanılmaz eğlenceli bir film gerçekten çok fazla birşey beklemeden giderseniz paranızın karşılığını tamamen almış olarak çıkacaksınız salondan..
    muge-
    muge-

24 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
    uzun zamandır böyle gülmemiştim saçmalamadan güldürebilme olayını iyi başarabilmişler bence biraz kafa dağıtıp mutlu olmak için gayet ideal bir film 7/10
    dr-
    dr-

24 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
    Mükemmel bravo tam bir yaz filmi bu,çok eğlenceli.Adam Sandler zaten olay adam.Diğer oyuncular da bir harikaydı.İzlenmesi gerekir.
    Brokoli
    Brokoli

22 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
    Çok Komikti.Her Ne Kadar Benzerleride Olsa İzlenmeye Değer Bi Film.Sinemadan Çıkarken Yüzünüzde Ufak Bir Gülümsemeyle Ayrılabilirsiniz.İyi Seyirler:D
    orki56
    orki56

22 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
    İzle we unut tarzinda 1 film olmuş,ama kadro çok başarılı,Adam Sandler başaktör gibi görünse de diğer akörler de gayet başarılı,Rob Schneider zaten komik 1 aktör,adamı görünce gülmeye başlıyorsunuz.Filmin en büyük sürprizi Steve Buscemi süphesiz,kısa bir rolü olsa da gayet iyi gitmiş bu filme.Arada Ben Stiller çıkar mı diye bekledim ama olamadı,onun yerine Stewe usta war.Epey güldüğümü söyleyebilirim,son zamanlarda bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum.Klişe espriler war ama yine de izlenesi,klasik 1 Adam Sandler dan filmi,8/10
    lamarck-2
    lamarck-2

22 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
    Film fena sayılmaz ancak bazı abartılı sahneler vardı esprili ancak güldürmeyen sahnelerden... Bu yüzden puanım 7.
    alpertini
    alpertini

21 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
    sırf Adam Sandler için gittim, ama tam bir hayal kırıklığı. hiç gülmedim diyebilirim, bir kaç sahnede tebessüm ediyorsunuz o kadar. filmin sonunu getirmek için çok zorlandım, arada çıkıp gidende çok kişi oldu. adam sandlerın en kötü filmi heralde.
    edwardcullen-2
    edwardcullen-2

21 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
    keyıflı bır fılm olmus..ama fılmın yıldızları bence adam sandlerın canlandırdıgı hollywood menajerının ogullarını oynayan ıkı cocuktu..cocukların ultra luks hayattan dogal hayata gecısı super anlatılmıs cok guzel esprıler var..onun dısında eglencelı genel olarak..gıdılable :)
    CannibaL-2
    CannibaL-2

21 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
    Grown Ups - Büyükler... izleyin tavsiye ederim.. biraz eğlenir biraz düşünürsünüz.. bence zevkli filmdi.. bi Adam Sandler klasiği..
    mozza123
    mozza123

17 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
    Herhangi bir beklentiniz olmadan, sadece gülmek için izleyin; eğlenceli olacak.Kadrosu gayet hoş, oyunculuklar idare eder.8/10
    yagmur-197
    yagmur-197

15 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
    Beyazperde de izlenilebilecek harika bir komedi filmi,izlerken çok çok çok güleceksiniz...Sıcak yaz akşamlarında içinizi serinletecektir..Mutlaka izleyin derim VE 10/8 veriyorum selamEtle..
    erosan-2
    erosan-2

14 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
    kesinlikle mükemmel bir film mutlakak izleyin