kadir503
24 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Çok değişik bir film olmuş. Güzelde bir film olmuş filmin imdb’deki puanı 8.1 orada bu puanı almakta kolay değildir bilirsiniz. Kesinlikle sıradan bir film değil. Konusu, kurgusu, oyunculuk, klişelerden arınmış bir senaryo ve müzikler tam anlamıyla harika bir film. İlk market sahnesinden başka filmin hiçbir yerini tam olarak tahmin edemedim ve bu çok hoşuma gitmişti. Filmin tek eksi yanı kısa olması aslında bu da eksi sayılmaz seyirci sıkılmadan film bitiyor. Bu filmde rastlantılar ne kadar önemli, hayatta 1 saniye bile ne kadar değerli bunları görüyorsunuz ve filmden sonra hayata bakış açınız değişiyor. Bu film hayatın ta kendisi. 8/10
Film değişik, farklı açılardan farklı duygularla bir olaya bakmamızın ne kadar önemli oldugunu vurguluyor. Hayatta yaşadığımız her dakika çok önemli ve bu film buna çok iyi bir kanıt olmuş. Bence izlenilmesi gereken başarılı bir film.
kurgusu gayet basit bir film esasında, etkileyici bir yanı yok fakat yorumlara bakıldığında:'' çok ilginç, çok enteresan, çok farklı ''gibi yorumlarla karşılaşınca şaşırmadım desem yalan olur.. öyle ahım şahım waaoow dedirtecek bişey yok bu filmde. bir hikaye olabileceği muhtemel 3 farklı açıdan perdeye aktarılmış, olan budur, ne eksik ne de fazla.. çok iyi değil fakat fena da değil
film bir olayı üç farklı açıdan ele alıyor. Bu filmi anlamak isterseniz beğenirsiniz istemezseniz sıkılırsınız. En güzel filmlerden biri konusu çok ilginç 10/9
hayatımda en etkilendiim filmlerden biri...10 kez izledim belki ama hala her canım çektiinde izlerim...bıkmam...insanın 1 saniyede bile hayatının nası deişiceini,bi güniçinde nasıl farklı yönlere çekilebileceini muhteşem anlatan bi film...
Etkileyici bir yapım.Hani daha iyisi yapılabilir miydi'Bence evet.Kurguyu daha can alıcı bir biçimde düzenleyebilirlerdi ve bu da onu eşsiz kılardı;fakat yine de gerçekten fazlasıyla başarılı.Özellikle animenin zaman zaman kullanılması ve olayların akışının çarpıcı bir biçimde gözler önüne sermesi oldukça çekiciydi.Lola’yı da Franka’dan başkası oynayamazdı heralde,çok uyumlu...8/10
Bence çok güzel bir film.İzlemekten de asla sıkılmam.Film 3 şekilde anlatılıyor.Olmadı bir daha olmadı bir daha ve sonunda şans yüzlerine gülüyor hem de baya gülüyor.Franka Potenteyide Moritz Bleibtreude çok seviyorum.İkisinin olduğu bütün filmleride seviyorum.
'Top yuvarlaktır.Süre de 90 dakikadır.Geriye kalan herşey kurgudan ibarettir.''Her soru,bir insana götürür.Her insan bir soru demektir.'Dehşet bir filmdi.Sadece kurgusu değil anlatmak istediği şeyler de dikkate alarak değerlendirilmeli.
anlık verdiğimiz kararların ve fazladan ya da eksik attığımız bir adımın hayatımıza ne kadar farklı yön verebileceğini muhteşem kurgusuyla bizlere anlatan bir film. hayran kaldım. kesinlikle favori filmlerim arasına girdi... bence mutlaka izlemelisiniz...