gercektende cok güzel bir filmdi ama duyduğuma göre filmin devamı yokmuş galiba daha önce beyazperde.com da görmüştüm şimdi ise yok sonra araştırdım film iptal edilmiş üzüldüm hayalet avcıları filmini 1 ve 2 serisinide buldum ama malesef türkçe dublaj orjinal dil yani ingilizce aradım bu filmleri bulamayınca internetten indirdim pişman deyilim
Bu film sinemalarda oynadığı yıl filme bilet bulamamıştım.Çok iyi iş yaptığını hatırlıyorum.Ben Sigourney Weaver ile Bill Murray'ın güzel New York ortamlarında yaşadıkları aşkı çok beğenmiştim.Birde filmdeki oyuncular çok sıcak ve sempatikti.Hatırlıyorumda herkes o yıl Özgürlük Heykelinin canlandığı sahne ve mahkemede sandalyelerin uçuştuğu sahneyi görmek için bu filme gidiyordu.Birincisi kadar iyi olmakla birlikte efektler dahada gelişmiş.Sinema tarihinin efsanelerindendir.
Hayalet öcü böcü filmlerinden korkmamamı,onların çok eğlenceli yaratıklar olduğunu düşünmemi sağlayıp bana bir çok korku filminde 'hadi len yerim sizi' dedirten süper eğlenceli bir film.
İlk filmden daha kötü...Okuyanlar bilir,ilk filme yazdığım yorumu.Berbattı bu seferki....Birincisi,bunun yanında şaheser kalırken,Emret Komutanım:Şah Mat klasik bir film olarak kalıyor.Pespaye!İzlemeyin,asla izlemeyin!
ilkini aratmayan bir film.sıkılmadan izleyebileceğiniz harika bir yapım.her izlediğim de 80lerin farklı olduğunu tekrar anlıyorum.herkese tavsiye edilebilecek bir film kesinlikle izlenmeli.