Cesuryürek
    4,8
    Cesuryürek hakkında görüşlerin ?

cemoli5408
    cemoli5408

16 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    10/10 gayda yani bizim guda(tulum) aldı beni götürdü. üstüste ve sıklıkla izlenbilecek ender filmlerden. yaşasın özgür iskoçyaaaaa!
    era-cls
    era-cls

12 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    işte ben buna film derim...Film herşeyi anlatıyor.Arşivimin başsıralarında duran bir yapıt.İzlemeyen varsa mutlaka izlesin.Bu arada "ayna_fb27" nickli üye az yorum yapılmış demişsin.12 sayfa yorum sence az mı ?
    gurtukan
    gurtukan

11 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    Bu filmin müzikleri de süper. Gerçek bir başyapıt. Muhteşem bir dram-savaş-aşk filmi. İzlemeyen kalmasın. 20/10
    vamez
    vamez

7 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    bence filmi anlatmaya gerek yok filim afişiyle bile kendini anlatıyor herkese mutlaka tavsiye ederim
    sametserefoglu
    sametserefoglu

24 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    Şuana kadar izlediğim en iyi savaş filmi.Tabi vermeye çalıştığı mesaja da dikkat çekmek gerekir.Özgürlük.Sahneler çok gerçekçi tabi filmdeki aşkı da göz ardı etmemek gerekiyor.Duyguları etkileyici bir biçimde yansıtmış bir film.Mel Gibson bence oyuncu önetmen olarak harikalar yaratmış.Tebrik ediyorum...
    alba42
    alba42

22 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    Mel gibsonun ırkçılık ruhuyla oynadıgı bir film.
    ayna-fb27
    ayna-fb27

19 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    bu filme neden bu kadar az yorum yapılmış anlamıyorum... sinema tarihinin 1 numarası
    huseyin-1905-7
    huseyin-1905-7

17 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    Savaş filmlerinden hiç hoşlanmadığım için filmi izlememiştim.DVDsini aldım ve ilk defa dün gece izledim..ve şunu söylüyorum...yazıklar olsun bana.düne kadar film izlememişim..
    dejavu1817
    dejavu1817

16 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    her filim onun gibi etkılıyıcı olsa
    agresive-angel
    agresive-angel

15 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    Bu film hakkında "kesinlikle en iyisi" demek bile az kalıyor bence.. içinde hertürlü duyguyu barındıran müthiş bir yapımdır.. izlemeyen herkese rahatlıkla önerebilirim..Kesinlikle mükemmel. Cesur yüreği izlemeden başka hiçbir filmi izlemeyin..
    ça-atay24
    ça-atay24

1 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    sadece sunu soyluyorum..hayatımda izledigim en guzel film..bagımsızlık duygusu cok guzel işlenmis gercekten 10/10
    alone-dark7
    alone-dark7

20 Haziran 2008 tarihinde eklendi
    Bu film için ne diyebilirimkii bir şaheser bir baş yapıtt parmakla gösterilcek yegane filmlerden birisi şüphesizz.

İzlerken ağlamaklı oldum bir filmm okadar çok izledimki sayısını bile bilmiyorum her seferinde sanki yeni izliyormuşum gibi bir duyguda seyrettiriyor kendini gerçekten mükemmel bir film.

Eğer bu filmi izlemiyen Arkadaşlar var ise en kısa zamanda temin edip izlesinler. 10/10 aslında hakkı 10/1000 bu filmin.
    dubleplatin
    dubleplatin

4 Haziran 2008 tarihinde eklendi
    ben ne diyim arkadaşlar daha bunun gibi bi film izleyen varsa bana haber versin hemen:):)
    blacklist-2
    blacklist-2

4 Haziran 2008 tarihinde eklendi
    bu film başka birşey başka hiçbir yerde yok böyle bir film seneryo harika bu filme 5 10 ödül değil 500 ödül gerekir... mel gibson ın ellerine sağlık...
    raul-fb
    raul-fb

6 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
    bu film başka bir şey gerçekten..
    özgürlük mücadelesinin daha iyi anlatıldığı bir film hatırlamıyorum..
    bu filmden sonra mel gibson kendisine sinemada gerçek bir yer edindi..gelmiş geçmiş en iyi 10 filmden biri...