Cesuryürek
    4,8
    Cesuryürek hakkında görüşlerin ?

dubleman
    dubleman

4 Mart 2006 tarihinde eklendi
    İzlediğim EN İYİ film. Tekrar tekrar izlemekten sıkılmadığım bir film. 6-7 kez izledim ama yine izlerim. Bu filmi izlemeyen birisi film izliyorum diye geçinmesin
    cemol
    cemol

31 Ocak 2006 tarihinde eklendi
    Tekrar tekrar izlesemde bıkmayacağım, belkide 90’ların en kuvvetli başyapıtı.Mel Gibson hayatının filmini çekmiş
    akturkan
    akturkan

27 Ocak 2006 tarihinde eklendi
    Görkemli dağların eteklerinde fısıldayan hikayelerden süre gelen efsanelerin en büyüğü ve en içteni.
    Mel Gibson'un bu harika ve büyük yapıtında müzikleri, oyunculukarı; aşkın anlamını; huzur için bağımsızlığı göz ardı edilemyecek derecede ki prodiksiyonu ile hikayeleştirip bize zunduğu için teşekkür ederiz.
    Sinema tarihinde yeri doldurulamyacak kadar enfes bir film
    inthedarkness
    inthedarkness

25 Ocak 2006 tarihinde eklendi
    İnanılmaz sürükleyici , sıkılacagınız tek bir saniyesi bile yok kesinlikle.... Mel gibson yıldızının parlayacagının sinyallerini ilk olarak bu filmde veriyor , zamanın gorsel efektleri ile inanılmaz çarpıcı bir yapım , kesinlikle izlenmeli..
    RamsesII
    RamsesII

16 Ocak 2006 tarihinde eklendi
    müzikler bir harika,savaş sahneleri yine öyle bi güzel...hele son sahneleri(mel gibsonun özgürlük diye bağırdığı sahne ve karısının gelmesi,kalabalıktaki sarışın çocuk).hatırlarken bile tüğleri diken diken oluyor..çok güzeldi...
    yucekucuk
    yucekucuk

2 Ocak 2006 tarihinde eklendi
    bu film bence yapılmış en iyi savaş filmi,tek kelimeyle muhteşem hala izlemeyen insanlara hayret ediyor ve şiddetle tavsiye ediyorum
    spy-2
    spy-2

17 Aralık 2005 tarihinde eklendi
    Bu film için söylenecek o kadar çok şey var ama bir o kadar da hiç birşey.Bu film benim için dünyanın en iyi filmi ve hep öyle kalacak.Mükemmel ötesi bir film,kusursuz,gerçek bir başyapıt...Mel Gibson,William Wallace,BraveHearT
    miroozkan87
    miroozkan87

10 Aralık 2005 tarihinde eklendi
    cesur yürekten sonra cesur yüreğimsi filmleri izlememeye karar aldım bu filmden iyisi olamaz..!mel gibson okadar iyi oyuncu ki o ağladığı zaman ben de sinemada ağladım film bir baş yapıt neden biz böylesini yapamıyoruz türklerin özgürlük kazandığı kurtuluş savaşı eminim bütün dünyanın kanını dondurur bir iskoç olmama rağmen diken diken oldum harika....
    isaoldes
    isaoldes

7 Aralık 2005 tarihinde eklendi
    benim en etkilendiyim müzik cesur yürek müziyidir gerçekten ne zaman dinlersem ağliyorum film de harikaydı ya bir insan okadarmı etkilenirmi ya oyuncu da iyidi yani kısacası.film süper di.müzik berbat denecek kadar muhteşem di.oyuncu da iyidi.yani kısacası.filmi izleyip te gürmek lazım ben kefilim:)
    aykutasni
    aykutasni

9 Kasım 2005 tarihinde eklendi
    cesur yürek beklediğimi alamadığım filmlerden birisi. Cesur yürek kesinlikle 7. sanatın iyi örneği değildir. çünkü özgün değil sıradanlığın dışına çıkamıyor..
    naked-soul
    naked-soul

27 Ekim 2005 tarihinde eklendi
    savaşın içinde gerçekleşen unutulmaz bir aşk hikayesi,herkes filme savaş sırasındaki kamera açılarının inceliklerine bakarken ben sadece iki kişi arasındaki güçlü sevgi bağlarından yaklaşıyorum.uzun süre unutamadığım ve tam not verdiğim bir kült film...
    svcn10
    svcn10

14 Ekim 2005 tarihinde eklendi
    filmi defalarca izledim ve her seferinde duygulanıyorm..zeten W.W'ın filmin sonunda ölen karısının hayalini görmesi ve herşeye rağmen Özgürlük diye haykırışını unutamıyrm!!sinema tarihine adını yazdrmayı sonuna kadar hakeden bir film..Mel Gibson'ın yönetmenliği ve oyunculuğuyla devleştiği film..çk az oyuncu Mel gibi gözleriyle duygularını insanlarn kalplerine ulaştırabilir..film boyunca onun hissettiği tüm acıyı,hırsı ve hayal kırıklığını siz dehissediyorsunuz!
    hookers
    hookers

13 Ekim 2005 tarihinde eklendi
    sonunda ülkemizde yaklaşık 2 yıl vizyonda kalan, olaylar yaratan bu filmi izledim.evet, güzel bir film.iyi bir hikayesi var.belki aldığı bazı oscar ödüllerini de haketmiş olabilir.ama yıllarca abartıldıktan sonra bu filmi izleyince o kadar abartıldığı kadar büyük bir film olmadığını gördüm.şöyle söyleyeyim:eğer bu film 5 oscar aldıysa kingdom of heaven 6-7 oscar ödülünden aşağısını almamalı.bol bol aşk, ölüm ve savaş sosuyla doldurulmuş klasik bir hollywood yapımı. 8/10.bu puanın çoğu teknik özelliklere...
    muhiddin-keskin
    muhiddin-keskin

22 Eylül 2005 tarihinde eklendi
    Braveheart ve Gladiator'ün muhtesemligini ve artik gecmiste kaldigini düsündükce karamsarliga kapiliyorum: Bir daha böylesine harikulade filmler yapilmayacak...
    sinema-2
    sinema-2

21 Eylül 2005 tarihinde eklendi
    valla arkadaşlar tüm destansı ve filmi yücelten yorumları yazmışlar bana bişey düşmedi
    ama filmin bende şöyle bi anısı var bu filmden sonra sinemaya aşık oldum.