Aşk Sadece Bir An hakkında görüşlerin ?

31 Mart 2025 tarihinde eklendi
Yani yarimin gördüm " ask sadece bir an " isimdi galiba cok merak ediyorum hep izlemek istemiştim diye
15 Mart 2025 tarihinde eklendi
Bu, 2 yıldan uzun süredir katılmaya çalıştığım ve dolandırıcıların benden birkaç kez para aldığı yeni dünya düzenine, İlluminati'ye nasıl katıldığımla ilgili tanıklığımdır. Uzun zamandır İlluminati'ye katılmak için arama yapıyordum, ancak dolandırıcılar bu yılın başlarında Lord Felix ile çevrimiçi olarak görüşene kadar paramı almaya devam ettiler, onunla iletişime geçtim ve ona her şeyi anlattım ve kullanılan kaydı önerdi ve başlamam için büyük üye için ödeme yaptım ve Dünya Düzeni'ne çevrimiçi olarak başlatıldım ve çevrimiçi başlatma ritüelimden hemen sonra banka hesabıma 1.000.000 ABD doları tutarında para aldım ve ayrıca aylık 33.000 ABD doları kazanacağım, çok mutluyum! Ve Lord Felix'in iyi çalışmalarını yaymaya söz veriyorum. Eğer bugün yeni dünya düzeni İlluminati'ye katılmakla ilgileniyorsanız, dolandırıcıların paranızı alıp size katılmanız için yardım etme adına tüm paranızı almasını kabul etmek yerine bugün Lord Felix ile iletişime geçin. Lord Felix ile illuminatiofficial565@gmail.com e-postası veya +44 7918 641801 numaralı WhatsApp numarasından iletişime geçin
19 Mart 2025 tarihinde eklendi
Bu, 2 yıldan uzun süredir katılmaya çalıştığım ve dolandırıcıların benden birkaç kez para aldığı yeni dünya düzenine, İlluminati'ye nasıl katıldığımla ilgili tanıklığımdır. Uzun zamandır İlluminati'ye katılmak için arama yapıyordum, ancak dolandırıcılar bu yılın başlarında Lord Felix ile çevrimiçi olarak görüşene kadar paramı almaya devam ettiler, onunla iletişime geçtim ve ona her şeyi anlattım ve kullanılan kaydı önerdi ve başlamam için büyük üye için ödeme yaptım ve Dünya Düzeni'ne çevrimiçi olarak başlatıldım ve çevrimiçi başlatma ritüelimden hemen sonra banka hesabıma 1.000.000 ABD doları tutarında para aldım ve ayrıca aylık 33.000 ABD doları kazanacağım, çok mutluyum! Ve Lord Felix'in iyi çalışmalarını yaymaya söz veriyorum. Eğer bugün yeni dünya düzeni İlluminati'ye katılmakla ilgileniyorsanız, dolandırıcıların paranızı alıp size katılmanız için yardım etme adına tüm paranızı almasını kabul etmek yerine bugün Lord Felix ile iletişime geçin. Lord Felix ile e-posta illuminatiofficial565@gmail.com veya WhatsApp +447918641801 aracılığıyla iletişime geçin
10 Mart 2025 tarihinde eklendi
ÇOK KÖTÜYDÜ İZLEMEYİN AŞIRI CRİNGE VERDİĞİM PARAYA ASLA DEĞMEZ FİLM SARMADI ÜSTELİK MUTSUZ SONDU YA FİLM ASLA AKMADI GİDİP DE BOŞUNA İZLEMEYİN HAYALİN ÖLMESİ NE ALAKAYDI YA ÇOK MUTSUZUM ŞUAN 2 SAATİM BOŞA GİTTİ
YA ZATEN 2 SAATİM BOŞA GİTMEMİŞ GİBİ YENİ DENİZLERE YELKEN AÇTIĞINI GÖRMEK ZORUNDA
MIYDIK YA BERBAT BİR FİLMDİ TAMAMEN ZAMAN KAYBI TUBA ÜNSAL GONCA VUSLATERİ GİBİ OYUNCULAR VARKEN BÖYLE BIR FİLM ÇIKMASI REZİLLİK
8 Mart 2025 tarihinde eklendi
Film brni duygusal olarak çökertti. Çok iyi bir daha gitmek isterdim ama duygusal olarak cokerttigi için korkuyorum şimdi de沈. Aile durumu olsun, romantik ilişkiler konusunda olsun. Travmalarim tetiklendi. Ama güzel herkes bi baksın bence
3 Mart 2025 tarihinde eklendi
Gerçekten çok ağladığım bir filmdi Sevdim
Emirhan spoiler:
Çakal‘ın ilk oyunculuk deneyimine göre çok iyiydi
1 Mart 2025 tarihinde eklendi
Cringe bir film izlemek istiyorsaniz buyrun izleyin. Kurgu konusunda düsünülmemiş alelade bir senaryo. Herkes sonunda ağladığını falan soylemis ben filmin sacmaligindan kahkahalarla güldüm
27 Şubat 2025 tarihinde eklendi
Hayatımdan 1 saat çaldınız hele deniz sahnesinden sonra kompdum Bünyem daha kabul etmedi işi bilene bırakmanızı tavsiye ederim baya amatör komikti ahahahha
26 Şubat 2025 tarihinde eklendi
film çok güzeldi aşırı duygusaldı film boyunca ağladım emirhanın ilk oyunculugu olmasın ragmen aşırı güzeldi şiddetle tavsiye ediyorum
Semih Öztürk

23 Şubat 2025 tarihinde eklendi
filmde Atilla Olgac, Emre Kinay, Tuba Unsal gibi Turk sinemasinda efsane isimler varken, oyunculuktan bihaber olan ve filmde bile en sevdigi varligin olumunu bu kadar kotu yansitan birini basrol yapmak kimin fikriyse tebrik ederim. Turk sinemasini bu kadar kotu lanse etmeyi basarmissiniz.

Rezil bir basrol secimi ve sirf basrolu iyi biri gibi gostermek adina harcanan cabayla, bu kadar guclu bir oyuncu kadrosunun bosa harcanmasi gercekten yazik. Film boyunca hicbir duygu gecisi dogal degil, oyunculuklarin seviyesinin ne kadar farkli oldugu cok acik sekilde goruluyor. Basrolun performansi filmin atmosferine zarar veriyor ve seyirciyi hikayeye cekmek yerine uzaklastiriyor. Senaryo da ayni sekilde basit ve yuzeysel kalmis, karakterler derinlikten yoksun, olay orgusu ise basit kliseler uzerine kurulu.

Sonuc olarak, Turk sinema tarihinin en kotu basrol ve senaryo secimlerinden biriyle karsikarsiyayiz. Bu kadar iyi bir oyuncu kadrosunu boyle bir filmde harcamak buyuk bir kayip.
20 Şubat 2025 tarihinde eklendi
Filme bayıldım, çakalın ilk filmi olmasına rağmen çok güzel bir iş çıkarmış. İnşallah eboyla da komedi filmi yada dizisi çıkarır 
17 Şubat 2025 tarihinde eklendi
Sonu güzeldi ama çakal zerre oyunculuk yapamamış sevdiğim bir sanatçı fakat sanatçı olarak hayatına devam etmeli berbat otesiydi oyunculuğu gitmenizi tavsiye etmem.
17 Şubat 2025 tarihinde eklendi
Filmin fragmanını izlemeden tercih ettiğimiz bir yapım oldu. Emre Kınay ve Tuba Ünsal gibi isimler yer aldığı için seyir keyfinin yüksek olacağını düşünmüştüm. Ancak beklentilerimi karşılamadı. Hem hikaye zayıftı hem de oyunculuk başarısızdı; ne izlediğimizi bile anlamadık. Sadece bir rapçi olduğu için bu filmin çekildiğini düşünüyorum. Hikaye çok iyi olmasa bile iyi oyunculuk izleyiciyi ekrana bağlayabilir, ancak bu filmde o da yoktu. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.
16 Şubat 2025 tarihinde eklendi
Ego Çakal çok iyi filim harika herkese tavsiye ederim umarım devamı gelir seviliyorsunuz
Meow
15 Şubat 2025 tarihinde eklendi
harika gerçekten tavsiye ederim çakaldan beklediğimden daha iyidi herkese tavsiye ederim gayet Güzel olmuş