Yeniden Başlamak
    3,9
    Yeniden Başlamak hakkında görüşlerin ?

HTC
    HTC

21 Aralık 2024 tarihinde eklendi
    Çok güzel film galada izledim. Şimdi sinemada ailecek izleyeceğiz hakikat yolculuğunu . Sizlerde izlemelisiniz
    Kenan Kuşakcı
    Kenan Kuşakcı

20 Aralık 2024 tarihinde eklendi
    Heyecanla ve Merakla beklediğim bir film. The İmam filmini izlemiştim buda onun devamı niteliğinde harika Olmuş ❤🌹🇹🇷
    Arife Teyze
    Arife Teyze

30 Aralık 2024 tarihinde eklendi
    Eşref ziya terzi den ezgileri kadar duygusal ve Kaliteli film geldi. Bu iş de Eşref abimize çok yakıştı. Allah Razı olsun İZLEDİK GÖRDÜK. sIRADA aĞLAMA kARANFİL filmi var o zaman .
    İknur yabani
    İknur yabani

30 Aralık 2024 tarihinde eklendi
    the imam filmini daha kaliteli bir şekilde devM ETMEİYDİ BENİM İÇN. 10 YIDIZI ÇOKTAN HAKETTİ. FAKAT ENDEN BU KADAR AZ SİNEMA SALONUNDA GÖSTERİLDİĞİNE aslaaaaa Anlam veremedim.
    Herifinbiri
    Herifinbiri

26 Aralık 2024 tarihinde eklendi
    8 yıl önce kurduğumuz Sinema Whatsapp gurubumuza yeni dostlarımızı bekliyoruz. Gurubumuzda kesinlikle spoiler, küfür, üçüncü şahısa hakaret veya rahatsız etme yok, olduğu takdirde hukuki işlemler ile sonuna kadar hakkımızı arıyoruz. Gelmek isteyen bu bilinçle gelebilir. Guruba dahil olmak için aşağıdaki whatsapp linkine tıklamanız yeterli

Mehmet Kılıç
    Mehmet Kılıç

29 Aralık 2024 tarihinde eklendi
    İstanbul sokaklarını sinemada izlemek iyiydi..Mesajlar güzel. Böyle filmlere şans vermek lazım. Yavaş ilerleyen yapısı var.
    Hfzomer
    Hfzomer

29 Aralık 2024 tarihinde eklendi
    Son zamanlarda izlediğim en iyi filmlerden biriydi. Hikayenin son kısmı gayet güzeldi. Tebrik ederim
    Perisu 2021
    Perisu 2021

28 Aralık 2024 tarihinde eklendi
    Gerçekten güzel bi film olmuş iyi ki gitmişim
    Verilmek istenilen mesaj Eşref Ziya farkıyla ortaya konulmuş👏🏻👏🏻👏🏻
    Emeği geçen herkese teşekkürler
    Tüm oyuncular rollerinin hakkını vererek iyi iş çıkarmış...
    Teşekkürler Eşref abi...🍀
    Ruveydaebrart
    Ruveydaebrart

28 Aralık 2024 tarihinde eklendi
    İnsanı ters köşe yapan bir film olmuş. Konusu, renkleri, çekimleri, sesleri ile güzel bir çalışma yapılmış. Herkesin emeğine sağlık
    X Zeynep X
    X Zeynep X

28 Aralık 2024 tarihinde eklendi
    Konusuyla akıcı, merak unsurunu film boyu diri tutan bir film. Çekim kalitesi ve açıları ise çok çok iyi. Açıkçası beklentim üst seviyedeydi ama beklentimin de üstünde bir seyir keyfi aldım.
    Sarrafcim
    Sarrafcim

30 Aralık 2024 tarihinde eklendi
    Film için +13 yaş ibaresinin konulmasını eselfle kınıyor ve utançla karşılıyorum. Gayet çoluk çocuk ailesek izlenebilecek kadar temiz bir sinema filmiydi. Keşke bu filmi daha çok sinemalarda tutabilsek
    TV5 T.
    TV5 T.

30 Aralık 2024 tarihinde eklendi
    İzlenesi güzellikte bulduğum güzel bir senaryosu vardı. Eşref ziya terzi bu işi biliyor.Kemal bey de teşekkürü borç bilirim elbette. 3. Filmi Yani Ağlama Karanfil ı en kısa sürede bekliyoruz 😃🙃🌹
    yaşko
    yaşko

29 Aralık 2024 tarihinde eklendi
    zaman ve para zaiyatı.bilindik mevzuları yerli olarak biz de yaparız girişimi.çok kötü bir ele alış.başarısız bir teşebbüs.
    MUSTAFA KUM 10
    MUSTAFA KUM 10

1 Ocak 2025 tarihinde eklendi
    Eşref Ziya Terzi yeniden başlamak filmini herkese tavsiye ediyorum bu filmi çok beğendim sonu sürprizdir. Allah yeniden başlayanların yardımcısıdır.
    Zulfiyeem
    Zulfiyeem

30 Aralık 2024 tarihinde eklendi
    son derece efsane bir yapımdı sinema salonu full doluydu. heyecanımız daha da arttı. ve kadir in kendini bulma serüveni hidayete ermesiyle sona erdi. Sadece Bizim camiadan oyuncu seçilmeliydi diye düşünüyorum olumsuz tek düşüncem bu oldu.