Eşref ziya terzi den ezgileri kadar duygusal ve Kaliteli film geldi. Bu iş de Eşref abimize çok yakıştı. Allah Razı olsun İZLEDİK GÖRDÜK. sIRADA aĞLAMA kARANFİL filmi var o zaman .
the imam filmini daha kaliteli bir şekilde devM ETMEİYDİ BENİM İÇN. 10 YIDIZI ÇOKTAN HAKETTİ. FAKAT ENDEN BU KADAR AZ SİNEMA SALONUNDA GÖSTERİLDİĞİNE aslaaaaa Anlam veremedim.
8 yıl önce kurduğumuz Sinema Whatsapp gurubumuza yeni dostlarımızı bekliyoruz. Gurubumuzda kesinlikle spoiler, küfür, üçüncü şahısa hakaret veya rahatsız etme yok, olduğu takdirde hukuki işlemler ile sonuna kadar hakkımızı arıyoruz. Gelmek isteyen bu bilinçle gelebilir. Guruba dahil olmak için aşağıdaki whatsapp linkine tıklamanız yeterli
Gerçekten güzel bi film olmuş iyi ki gitmişim Verilmek istenilen mesaj Eşref Ziya farkıyla ortaya konulmuş👏🏻👏🏻👏🏻 Emeği geçen herkese teşekkürler Tüm oyuncular rollerinin hakkını vererek iyi iş çıkarmış... Teşekkürler Eşref abi...🍀
Konusuyla akıcı, merak unsurunu film boyu diri tutan bir film. Çekim kalitesi ve açıları ise çok çok iyi. Açıkçası beklentim üst seviyedeydi ama beklentimin de üstünde bir seyir keyfi aldım.
Film için +13 yaş ibaresinin konulmasını eselfle kınıyor ve utançla karşılıyorum. Gayet çoluk çocuk ailesek izlenebilecek kadar temiz bir sinema filmiydi. Keşke bu filmi daha çok sinemalarda tutabilsek
İzlenesi güzellikte bulduğum güzel bir senaryosu vardı. Eşref ziya terzi bu işi biliyor.Kemal bey de teşekkürü borç bilirim elbette. 3. Filmi Yani Ağlama Karanfil ı en kısa sürede bekliyoruz 😃🙃🌹
son derece efsane bir yapımdı sinema salonu full doluydu. heyecanımız daha da arttı. ve kadir in kendini bulma serüveni hidayete ermesiyle sona erdi. Sadece Bizim camiadan oyuncu seçilmeliydi diye düşünüyorum olumsuz tek düşüncem bu oldu.