2,2
Hüddam 5: Zuhur hakkında görüşlerin ?

2 Şubat 2025 tarihinde eklendi
sakin gitmeyin paraniza yazik boyle kotu bir filim olamaz resmen dolandirildik gibi yazik cok yazik harcafiginiz zamana yazik
29 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Bu, 2 yıldan uzun süredir katılmaya çalıştığım ancak dolandırıcıların benden birkaç kez para aldığı yeni dünya düzenine, İlluminati'ye nasıl katıldığımla ilgili tanıklığımdır. Uzun zamandır İlluminati'ye katılmak istiyordum ancak dolandırıcılar bu yılın başlarında Lord Felix Morgan ile çevrimiçi görüşene kadar paramı almaya devam ettiler. Kendisiyle iletişime geçtim ve her şeyi anlattım ve kullanılan kaydı önerdi ve başlamam için büyük üye için ödeme yaptım ve Dünya Düzeni'ne kabul edildim ve kabulüm tamamlandıktan sonra 1.000.000 ABD doları tutarında bir miktar aldım. Çok mutluyum! Ve Lord Felix Morgan'ın iyi çalışmalarını yaymaya söz veriyorum. Bugün yeni dünya düzeni İlluminati'ye katılmakla ilgileniyorsanız, bugün Lord Felix Morgan ile iletişime geçin, her zaman arzuladığınız İlluminati'ye üye olmak için en iyi şansınız o. Lord Felix Morgan ile iletişime geçin E-posta: Illuminatiofficial565@gmail.com veya WhatsApp +2348055459757
25 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Emeğe saygımız sonsuz fakat beklentimizi hiç karşılamadı korku filmi ile alakası yok paramız ve zamanımız çöpe gitti resmen bence bir iyilik yapın beyaz sinemaya filmi gösterimden kaldırın gelmeden seyircinin okumasını tavsiye ederim
19 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Ömrümde izlediğim en kötü film yalvarırım gitmeyin o derece ne korkunç ne gerici iğrenç berbat ötesi bir filmdi açıkçası nasıl bu kadar kötü bir film yapılabilir diye düşündürttü hemde bundan önce 4 serisi daha varmış hangi insanoğlu bu filmi izlemeye gider hayretler içerisindeyim bu ney bu ney paranıza özellikle zamanınıza yazık
15 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Emeği geçen herkese teşekkürler bir daha olmasın lütfen umarım bu yönetmenin son filmi olur, hayatımda izlediğim açık ara en saçma filmdi.
14 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Korku filmi mantığı oturtulmaya çalışmış eğlenceli bir film . Korku/gerilim denilemez. Muhtemelen çok sınırlı bir bütçe ile hazırlanılmış.Vasatın üstü.
13 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Film yapımcısı film çekelim diye çekilmiş bir film. Konusu anlamakta çok güçlük çektim daha doğrusu konunun ne olduğu belli değil film içinde korkulacak bişey yok. Para bir yana zamanınızı bu filmle harcamayın YouTube'de çekilen amatör türk korku filmleri bile daha keyifli en azından planlanmış bir konusu var
11 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Bence kesinlikle müüükemmeldiiiii. Devamını dilerimm... Başı ve sonu çok farklı ve insanda merak uyandırıp bir anda ters köşe olması mükemmeldi. Ayrıca müthiş bir denk geliş yaşadık. Filimde oynayan oyuncu ile karşılaştık. çok tatlı ve çok sıcak kanlıydı. Ben çok sevdimm !! Tavsiyee ediyorumm!! Mutttlaka izlenmeliiii !!!
12 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Öncelikle filmin artılarından bahsetmek istiyorum, görüntüsü kalitesi güzeldi, uzak çekimlerin yabancı filmlerdeki kadar iyi olduğunu düşünüyorum..(dron çekimleri)
Filmin başında boğaz kesme sahnesi minimaldi, bu sahne kullanıldığında izlediğim nerdeyse tüm filmlerde bir uçtan bir ucaydı bu görüntü eksik ve garip durdu, kesme biçme görüntülerine bayıldığımdan değil, bu sahnenin olduğu filmlere dikkat ederseniz böyle olmadığını görürsünüz. Kaan 'ı hızarla kesip tuvalete dökmek yerine o hakkı kesinlikle ilk sahnede kullanmak gerekirdi hatta kan 3 d ile yüzümüze sıçrar gibi olsa biraz ürpersek fena olmazdı. (boğazı kesiyorsan hakkını vermelisin kardeşim ucundan kıyısından olmuyor eksik duruyor , bak gözümüze batıyor.) Ayrıca yerdeki kanın rengi ile duvardaki kan bile farklı renkte duruyordu, hiç mi dexter izlemediniz :)
İkincisi filmin hikayesi yok yazanlar olmuş ben biraz iskelet anahtarı anımsadım ve gözlerinin ardında netflix dizisini (ruh değişimi teması ve ritüeller anlamında benzer buldum.)
Psikoloğun oyunluculuğu güzel diyalogları psikoloji bilimi için zayıftı (bu alanda okumaları olan biri olarak söylüyorum)
Kaan karakterinin mimikleri vücut dili samimiydi içi doldurulabilirdi tek darbede öllmesi çok kolay oldu. (İnsan refleks olarak bile karşı koyar) Türk filmlerindeki Cüneyt Arkın'ın tek darbe ile herkesi öldürmesiyle aynıydı) Fartma'nın arkadaşı olan karaktere yazılan rol de gereksizdi. (olsa ne olur olmasa ne) Bilall karakteri ise dünyanın herhangi bir yerinde öyle biri varmış gibiydi. Başarılı buldum.
Başrol oyuncusu (Fatma) flaş tv filmlerinden transfer olmuş gibiydi ezberlemiş bir metni sunan birini izledim (yaşayan değil) , fenomenlere başrol vermek yerine, o işin hakkımı verecek karakteri bulmak daha önemsendiği gün biz de yerli korku filmi izlemekten keyif alacağız izleyici olarak. Ayrıca zaman kaygısı güdüldüğü için sanıyorum alelacele bitti film, yan karakterlerin de hikayesi olsaydı, daha dolu olabilirdi içeriği. Gerilmedim ve hiç ürpermedim.
Tum bunlara rağmen on üzerinden 5 veriyorum çerezlik dediklerimizden.
Yapımcıya not, tüm karakterlerini Bilal'i seçer gibi seçmelisin. Hakkını vereni çoğaltmalısın reels çekeni değil, sevgiler
spoiler:
11 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Korku filmlerini severek izlerim. Bu filme güzel düşüncelerle girdim fakat yine hevesle girdiğim salondan hüsranla ayrıldım.
Giriş ve gelişme kısımları idare ederdi. Bir şekilde ilerledi. Ve en önemli kısımlardan birine geldik. Sonuç. Sonuç yok arkadaşlar. Ne izledik biz bu filmde şimdi soruyorum sizlere? İlk 10-20 dakika senaryo kendine çekmeyi başarıyor, bir şeyler olacağını düşünüyorsunuz. Fakat orta ve sonuna doğru iyice batıyor film. Alakasız şeylerle dolu. Ne alaka diyorsunuz izlerken. Anca bu kadar basite indirgenir senaryo. Mesela kan sahneleri var filmde. Bol bol koymuşlar. Ama o kadar basit yapılmış ki gülüyorsunuz sadece. Bu kadar kötü yapmayı nasıl başarabildiniz anlayamıyorum. 10 tane kan sahnesi varsa 5 tanesi amatör. Sinema filminde olmaması gereken amatörlükte sahneler vardı. Yakın planda bazı sahneler güzeldi. Özellikle oyuncuların direkt mimiklerine yönelen açılar gayet iyiydi. Fakat bu güzellikler o amatörlükleri kapatmıyor. Arada gösterilen manzara görüntüleri için veriyorum bu puanı. Çalışan herkesin emeğine sağlık fakat olmamış. Paranıza yazık etmeyin. Zaman kaybından başka bir şey değil.
10 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Hayatım boyunca izlediğim en berbat korku filmydi.Sonuna kadar bekledik belki sonunda beklenmedik bir şey olur şaşırırız diye sonu da Verdiğimiz paraya da zamana da yazık oldu
sinema
1 ziyaretçi
9 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Bu, 2 yıldan uzun süredir katılmaya çalıştığım ancak Betrayed'in benden birkaç kez para aldığı yeni dünya düzenine, İlluminati'ye nasıl katıldığımla ilgili tanıklığımdır. Uzun zamandır İlluminati'ye katılmak istiyordum ancak dolandırıcılar bu yılın başlarında Lord Felix Morgan ile çevrimiçi olarak görüşene kadar paramı almaya devam ettiler. Kendisiyle iletişime geçtim ve her şeyi anlattım ve kullanılan kaydı önerdi ve başlamam için büyük üye için ödeme yaptım ve Dünya Düzeni'ne kabul edildim ve kabulüm tamamlandıktan sonra 1.000.000 ABD doları tutarında bir miktar aldım. Çok mutluyum! Ve Lord Felix Morgan'ın iyi çalışmalarını yaymaya söz veriyorum. Bugün yeni dünya düzeni İlluminati'ye katılmakla ilgileniyorsanız, bugün Lord Felix Morgan ile iletişime geçin, her zaman arzuladığınız İlluminati'ye üyelik kazanmanız için en iyi şansınız. Lord Felix Morgan ile iletişime geçin E-posta: Illuminatiofficial565@gmail.com veya WhatsApp +2348055459757
7 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğimm Ennn ennnn Kötü korku filmi bu. Kız arkadaşımın yorumuda şu şekilde; O KADAR KÖTÜKİ JENERİKTE ADIM GEÇSE UTANIRDIM dedi kendisi.
SAKINNN GİTMEYİNNN
4 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Hüddam 5, korku türüne yeni bir soluk getiren etkileyici bir yapım. Filmde özellikle başrol karakteri Fatma’nın oyunculuğu oldukça başarılı. Fatma, karakterin yaşadığı derin psikolojik çalkantıları izleyiciye geçirmekte usta bir performans sergiliyor. Onun gözlerindeki korku ve kararlılık, izleyiciyi adeta hikayenin içine çekiyor.

Senaryo, hem gerilimi hem de merakı dengeli bir şekilde yükselterek filmi sürükleyici kılıyor. Hikayenin temposu ve şaşırtıcı olay örgüsü, seyirciyi son ana kadar ekrana kilitlemeyi başarıyor. Özellikle korku sahnelerinde kullanılan detaylar ve atmosfer yaratımı etkileyici.

Bilal karakteri de filme farklı bir derinlik katıyor. Onun karanlık ve gizemli tarafı, hem korkutucu hem de ilginç bir şekilde empati kurduruyor. Bu karakterin hikayedeki rolü ve oyuncunun performansı filmi çok daha güçlü bir yapım haline getiriyor.

Hüddam 5, korku severler için mutlaka izlenmesi gereken bir film. Karakterlerin derinliği, senaryonun sağlamlığı ve oyunculuk performanslarıyla türünün başarılı örneklerinden biri.
3 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Film Aşşşşırı Saçma ! Sonu Da Anlamsız Ve Saçma Bitti.
Boş Yere Para Vermeye Zerre Kadar Değmez !!!!