Şımarık hakkında görüşlerin ?
4 Mart 2025 tarihinde eklendi
Oyunculuklar, mekan, kostümler her şeyiyle gayet güzel bir film. Tek sorun sonunu çok aceleye getirmişler gibi geldi.
26 Aralık 2024 tarihinde eklendi
8 yıl önce kurduğumuz Sinema Whatsapp gurubumuza yeni dostlarımızı bekliyoruz. Gurubumuzda kesinlikle spoiler, küfür, üçüncü şahısa hakaret veya rahatsız etme yok, olduğu takdirde hukuki işlemler ile sonuna kadar hakkımızı arıyoruz. Gelmek isteyen bu bilinçle gelebilir. Guruba dahil olmak için aşağıdaki whatsapp linkine tıklamanız yeterli

25 Aralık 2024 tarihinde eklendi
Filme bayıldım. Her şeyi ile kusursuz. Melis ve Kerem gerçekten yakışmış ve rolü yaşamışlar. Teşekkürler..
5 Mart 2025 tarihinde eklendi
Ailecek izlenecek bir film biz çok beğendik biraz daha az küfür lütfen isteyince Türklerde güzel filimler yapabiliyormus emeğinize sağlık
23 Aralık 2024 tarihinde eklendi
Filmi bugün izledim açıkcası sonu hüsran oldu. Oyuncu kadrosu çok iyi film güzel başladı, heyecan dolu derken alakasız bir sona bağlandı. Finali daha güzel yapılabilirdi.
28 Aralık 2024 tarihinde eklendi
cok begendim ya asiri guldum zaten kerem bursin asiri komik bi adam cuk oturmus rol bence kadro da baya iyi
15 Haziran 2025 tarihinde eklendi
Önyargılı yaklaşsam da son zamanlarda izlediğim güzel filmlerden biriydi. Her ne kadar birçok falsosuyla öne çıksa da ortalamanın üzerinde bir komedi filmiydi.
15 Haziran 2025 tarihinde eklendi
Filmi beğendim. Eğlenceli bir film. Güldürüyor ve yer yer duygusallaştırıyor. Kostümler iyi. Senaryo da iyi bence. Sonu da iyi. Neticede dizi değil bir film. Çok uzatamazlar.
12 Haziran 2025 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğim. En saa sapan filmdi eğerilkogretim çocukları için çocuk filmiyle tamam ama aksi durumda yharcanan paraya emeğe yazık kerem Nursi'nin oyunculuk yeteneği sıfırın altinda hele bir yumruk sahnesi var puhhyazik
9 Temmuz 2025 tarihinde eklendi
Onur Ünlü’nün yönettiği Şımarık, ilk bakışta klasik bir romantik-komedi gibi görünüyor olabilir ama beni şaşırtacak ve düşündürecek kadar katmanlı bir deneyim sundu.

Film boyunca karakterlerin geçirdiği dönüşüm, masalsı atmosfer ve yerinde kullanılan espriler keyifliydi. Gelişme kısmı —bir kompozisyonda olduğu gibi— doğal olarak uzundu. Ancak bazı izleyicilerin "kopuk" diye nitelendirdiği geçişler bana göre rahatsız edici değildi; çünkü film sonunda tüm o detayları bağlayan kısa ama güçlü bir sonuç bölümü sundu.

Ve işte beni en çok etkileyen şey: final sahnesi. Beklemediğim bir figürün ortaya çıkması, bende “ilahi” bir çağrışım yaptı. O an sadece senaryosal değil, neredeyse felsefi bir boyut kazandı film. Hayatın dışsal güçlerle yönlendirilebileceği, insanın içsel dönüşümünün dışsal “müdahalelerle” şekillenebileceği gibi düşünceler uyandırdı.

Filmin en güçlü yanı belki de tam olarak buydu: Beni sadece güldürmekle yetinmedi, aynı zamanda düşündürdü. Basit bir “zengin çocuk fakirlik dersi alıyor” hikayesi gibi başlayıp, finalde derinlikli bir katman eklemesi şaşırtıcıydı.

Evet, bazı eksikleri olabilir, ama bana göre Şımarık, yüzeyin altını görmeye istekli izleyiciler için fazlasıyla tatmin edici.
14 Haziran 2025 tarihinde eklendi
Ben bu kadar iyi bir kadronun bu kadar kötü bir senaryoya ok demesine inanamadım izlerken, nerden nereye geciyor ne oluyor hangi ara Kerem Bursine gerçekler açıklanıyor, ne ara biz seni tanımıyoruz diyenler söylemeye karar veriyor da onu kıza götürüyor, ne senaryo senaryo ne kurgu film editi biseye benziyor vallahi yazık olmuş kadroya
14 Haziran 2025 tarihinde eklendi
Müsamere gibi bir filmdi… Senaryoyu bir çocuğa yazdırmışlar gibi…Sonu kesinlikle belli, ayrıca Kanuni zamanında bu kadar laçkalık fazla değil mi? Biraz gerçekçi olun… Osmanlı zamanında kadınlar dışarıda göğüslerinin yarısı ortada mı geziyordu?
18 Haziran 2025 tarihinde eklendi
Hayatimda ilk defa yorum yaziyorum bu kadar kotu bir senaryo yapim gercek bir zaman kaybi izlememenizi oneririm!!