3,9
Dayı: Bir Adamın Hikâyesi 2 hakkında görüşlerin ?
13 Mart 2025 tarihinde eklendi
Bu, 2 yıldan uzun süredir katılmaya çalıştığım ve dolandırıcıların benden birkaç kez para aldığı yeni dünya düzenine, İlluminati'ye nasıl katıldığımla ilgili tanıklığımdır. Uzun zamandır İlluminati'ye katılmak için arama yapıyordum, ancak dolandırıcılar bu yılın başlarında Lord Felix ile çevrimiçi olarak görüşene kadar paramı almaya devam ettiler, onunla iletişime geçtim ve ona her şeyi anlattım ve kullanılan kaydı önerdi ve başlamam için büyük üye için ödeme yaptım ve Dünya Düzeni'ne çevrimiçi olarak başlatıldım ve çevrimiçi başlatma ritüelimden hemen sonra banka hesabıma 1.000.000 ABD doları tutarında para aldım ve ayrıca aylık 33.000 ABD doları kazanacağım, çok mutluyum! Ve Lord Felix'in iyi çalışmalarını yaymaya söz veriyorum. Eğer bugün yeni dünya düzeni İlluminati'ye katılmakla ilgileniyorsanız, dolandırıcıların paranızı alıp size katılmanız için yardım etme adına tüm paranızı almasını kabul etmek yerine bugün Lord Felix ile iletişime geçin. Lord Felix ile e-posta illuminatiofficial565@gmail.com veya WhatsApp +447918641801 aracılığıyla iletişime geçin
28 Şubat 2025 tarihinde eklendi
İnanılmaz etkileyici bir filmdi. 1. Filminden daha iyi olmaz diye düşündük fakat en az onun kadar iyiydi. Sürükleyici ve sık sık şaşırtacak, duygudan duyguya geçtik izlerken. Hayatın içinden ve oyunculuklar çok başarılı mutlaka ilk filmi izleyip ikinciyi izleyin pişman olmazsınız
23 Şubat 2025 tarihinde eklendi
Yani böylede bitmemesi gerek neticede haftaya yeni bölümü çıkmayacak 1 sene onu bekleyeceğiz en heyecanlı ve tam flim başladı dediğimiz yerde bitti
22 Şubat 2025 tarihinde eklendi
Filmi begenmedim diyenler sinrmaya bir daha gitmesin lütfen. Objektif yotum yapacak olursak öncelikle Dayı 1 filmini begenenler bunuda begenecektir diyebiliriz. Onun haricinde ogluyla babacan ve sevimli iliskisi, zayif kadinlari korumaya yonelik cesareti ve duzenden para kazananlara çomak soktugu icin Dayı yı ortadan kaldırma mucadelesine karşı Dayi nın verdigi mucadele cevresindekilerin Dayı ya destek olmasi bunun yaninda cevresindeki kisilerden ihaneti de gormesi hem senaryo bakimindan hemde yonetmenin anlatimi bakimindan basariliydi.
20 Şubat 2025 tarihinde eklendi
Dayı 1 film i daha güzeldi buda fena sayılmaz izlenilebilir bir film bence..heleki yarasa istilası değirmen gibi saçma oyuncular ve konusu olan filmden sonra daha iyi geldi.
18 Şubat 2025 tarihinde eklendi
Film gerçekten kusursuz mükemmeldi çok ama çok beğendim kesinlikle Dayı 3 ü bekliyorum. Çok güzel anlatılmış bir hikaye.
16 Şubat 2025 tarihinde eklendi
Filmi dün gece izledim mükemmel çekim açıları çatışma ve araba patlatma sahnesi ve cezaevi sahnesi on numara beş yıldız tebrik ediyorum bu filmi çekenleri
15 Şubat 2025 tarihinde eklendi
Gerçekten harika bir film. Korktuğum tek şey bozulmasıydı ilk bölümü nazaran lakin gitgide saha kaliteli olmaya başladı umarim üçüncü bölümü en kısa zamanda çıkar. Oyunculuk senarist olaylar hepsi aşırı güzel. Turk sinemasinda boyle sanat eseri denebilecek filmler göremez olmuştuk. Tesekkurler dayı ekibine :)
14 Şubat 2025 tarihinde eklendi
Oyunculuklar çok iyi, diyaloglar akıcı, kurgu iyi ama böle azda olsa eksik biseyler vardı. Film sıkılmadan kendini izletiyor. Bana göre 1. Film hem konu bakimindan hem senaryo bakımından daha iyi ve daha doyurucu... DAYI 3 ü bekliyoruz
13 Şubat 2025 tarihinde eklendi
Bence aşırı iyi bir film eşimle çok beğenerek izliyoruz herkez yarıda kalmış gibi diyo bilerek bırakmışlarki devamı gelsin diye film bitmesin istedik sürükleyici duygusal sahneler falan çok iyiydi bence kötü yorum yapanlara aldanmayın .
12 Şubat 2025 tarihinde eklendi
Ufuk bayraktar yine döktürmüş. Sürükleyici ve sonu merak uyandırıcıydı. Tebrik ederim DAYI harikaydı
12 Şubat 2025 tarihinde eklendi
Oldukça güzeldi sonu şaşırtıcı ters köşe ayrıca devam filminin geleceğinin habercisi gibi bir son oldu.
11 Şubat 2025 tarihinde eklendi
Film güzel olacani düşünüyorum herkes
İzlemesini tavsiye ederim spoiler:
spoiler:
9 Şubat 2025 tarihinde eklendi
Azcik filmden anlayan biri bu filmi sevmez diğer 5 yıldızlı yorumlara bakmayın çok şey işlenmeye çalisilmis ve çoğu şeyde havada kalmış filmde. devam filmi çıkacağı için bu böyle muhtemelen ama yinede ilk filme yakışır bir film olmamis. Çok hevesle gitmiştim fakat hayal kırıklığına uğradım.
9 Şubat 2025 tarihinde eklendi
İki bölümü de keyifle izledim! Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Ufuk Bayraktar'ı tebrik ediyorum, çok güzel senaryo ve oyunculuk. Başarılarının devamını dilerim. 3 ü bekliyoruz sabırsızlıkla... 