Kabir Azabı: İnsi ve Cinni
    3,1
    Kabir Azabı: İnsi ve Cinni hakkında görüşlerin ?

Clash Of
    Clash Of

29 Ekim 2024 tarihinde eklendi
    Hayatımda izledim en b*k tan film sakın izlemeyin paranıza yazık olur hiç korkmadak ve hiç güzel değildi
    Merve Temiz
    Merve Temiz

18 Ekim 2024 tarihinde eklendi
    Çok kötü bir filmdi prodüksiyon 0 oyunculuk 0 dicek söz yok kötü bir senaryodan ibaret.
    Ömer Aksu
    Ömer Aksu

15 Ekim 2024 tarihinde eklendi
    Boşa geçen zamanıma mı yanayım verdiğim paraya mı yanayım bilemedim. Yemin ederim dünyanın en kötü filmini yapmaya çalışsam bu kadar berbat bir film çıkamaz. Yönetmen yeni film çekene kadar en kötü korku filmi olarak zirvede. Umarım bir daha ne senaryo yazar ne de film çeker. Üşenmedim, yorum yapmak için hesap açtım. İzlemeyin, izlettirmeyin.
    Herifinbiri
    Herifinbiri

13 Ekim 2024 tarihinde eklendi
    8 yıl önce kurduğumuz Sinema Whatsapp gurubumuza yeni dostlarımızı bekliyoruz. Gurubumuzda kesinlikle spoiler, küfür, üçüncü şahısa hakaret veya rahatsız etme yok, olduğu takdirde hukuki işlemler ile sonuna kadar hakkımızı arıyoruz. Gelmek isteyen bu bilinçle gelebilir. Guruba dahil olmak için aşağıdaki whatsapp linkine tıklamanız yeterli

Irmak Kaya
    Irmak Kaya

13 Ekim 2024 tarihinde eklendi
    berbat bir filmdi oyunculuk 0 duyguyu yansıtma 0 olay örgüsü dahi yok tamamen vakit kaybı, bir sahnesinde bile korkmadım bunu izliyeceğinize youtube dan nova prospekt falan izleyin en azından doğru düzgün kurgu yapıyorlar. 1 puanı bile hak etmiyor