ilkerring
3 Aralık 2024 tarihinde eklendi
ilk filmi sinemada gösterime girip, sessiz sedasız hiç bir platformda yer almayan bir efsaneye dönüşmüştü. sadece fragman yorumlarının altında yazan yüzlerce merak uyandıran mesajları okumaktan ben sıkıldım; senarist, yönetmen, yapımcı üçlüsü ise görmezden geldi. muhtemelen davalık bir konu olması sebebiyle izlenemez durumda ama izlemeyen birisi olarak bende merak içinde izleyeceğim günü beklemekteyim. gelelim serinin ikinci filmine, fragmanından yola çıkarak söylemek isterim ki, ilk filmin temasına hiç uymayan bir konu bizleri bekliyor gibi görünüyor. beni etkilemedi, sinemaya gitmek için bir motivasyon yaratmadı.
İzleyebileceğiniz en saçma film olabilir yarım yıldız bile fazla. Yönetmen kabir azabının ne olduğunu bilmeden araştırmadan film yapmış. Flash TV oyunculuğu var
Bukadar sacma korkunç olmayan bir filim hayatim da gormedim sinemada izlemeyin paraniza yazik cok fazla muzik var ve korkunç olmasi gereken yerler yetersiz