Bütün Üç Harfliler Serisini İzlemiş Olarak Söylüyorum Serinin En İyisiydi,Şuana Kadar İzlediğim Korku Filmleri Arasında İlke Girer Serinin Devamını Bekliyorum.
konu sade anlaşılır görüntü ses oyunculuklar gayet güzel sürükleyici insanı yormayan bir hikaye, yeteri kadar korku sahnesi var insanı baymıyor, biraz daha devam edebilirmiş yarıda kesilmiş hissiyatı oldu bende 30 dakika daha devam etse tek seferde izlenir
Türk korku filmlerinin ilgi çeken serisi Üç Harfliler, yeni filmi Üç Harfliler: Fal ile vizyona girdi. Dört yıldır filmlerini piyasada gördüğümüz yönetmen Mert Uzunmehmet’i bu filmle tanımış oldum. Bir korku filmi hastası olarak bu filme önyargılarla gitmiştim. Genel olarak Alper Mestçi’nin yapımlarını beğenen biriyim. Bu filmi izledikten sonra, son zamanlarda çıkan korku filmlerine puan veresim bile gelmiyor…
Yönetmeni tebrik ediyorum! Görüntü yönetmeni, sanat yönetmeni, ışıkçı, sesçi, müzikçi ve daha sayamadığım bütün ekibi takdir ettim. Hikâyeyi işlemeleri ve yavaş yavaş izleyiciye yol açmaları harikaydı. Muhteşem film ve TME Films gibi şirketlerin böyle işlerin arkasında olması gerçekten mutlu ediyor.
Senaryo bana göre çok iyi değildi. Derinlik konusunda biraz daha çalışılabilirdi belki. Geçmişte izlediğim filmlere nazaran daha derin bir senaryo beklentisindeydim. Tabii şunu da unutmamak gerek: Eğer bu film gerçekten Falcı Müzeyyen’in gerçek hikâyesine dayanıyorsa, gayet normal bir senaryoya sahip. Abartı olmadan, sadelikle işlenmiş, izleyiciyi yormayan bir şekilde ilerliyor olaylar. Bu yüzden "klişe" demek istemiyorum. Yoruma açık bir konu…
Fakat onu bunu bir tarafa bırakın, film o kadar iyiydi ki senaryo gözüme bile batmadı! Açık söylüyorum, film boyunca bu eleştiriyi yazmak için sabırsızlandım. Sanatsal anlamda harikalar yaratılmıştı… Görüntü ve estetik ön planda tutulmuş, ekip özveriyle çalışmış, bu çok belliydi. Jumpscare zamanlamaları bana göre gayet başarılıydı. Diyaloglar, oyunculuklar, müzikler aktı gitti…
Bizim böyle filmler yapıyor olmamız beni mutlu ediyor. Helal olsun! Mert Uzunmehmet’i bu filmiyle tanıdım ve bence bu adama daha çok şans verilmeli. Diğer filmlerini bilmiyorum, bu yüzden yorum yapamam ama bu film özelinde bakarsak harika bir iş çıkarmış. Emeği geçen bütün ekibin eline sağlık. Son zamanların en iyisi!
Bu, 2 yıldan uzun süredir katılmaya çalıştığım ve dolandırıcıların benden birkaç kez para aldığı yeni dünya düzenine, İlluminati'ye nasıl katıldığımla ilgili tanıklığımdır. Uzun zamandır İlluminati'ye katılmak için arama yapıyordum, ancak dolandırıcılar bu yılın başlarında Lord Felix ile çevrimiçi olarak görüşene kadar paramı almaya devam ettiler, onunla iletişime geçtim ve ona her şeyi anlattım ve kullanılan kaydı önerdi ve başlamam için büyük üye için ödeme yaptım ve Dünya Düzeni'ne çevrimiçi olarak başlatıldım ve çevrimiçi başlatma ritüelimden hemen sonra banka hesabıma 1.000.000 ABD doları tutarında para aldım ve ayrıca aylık 33.000 ABD doları kazanacağım, çok mutluyum! Ve Lord Felix'in iyi çalışmalarını yaymaya söz veriyorum. Eğer bugün yeni dünya düzeni İlluminati'ye katılmakla ilgileniyorsanız, dolandırıcıların paranızı alıp size katılmanız için yardım etme adına tüm paranızı almasını kabul etmek yerine bugün Lord Felix ile iletişime geçin. Lord Felix ile illuminatiofficial565@gmail.com e-postası veya +44 7918 641801 numaralı WhatsApp numarasından iletişime geçin
Görüntü ve ses efektleri güzeldi fakat sanki konu biraz eksik gibi geldi, hep bir şeyler eksik gibiydi. Sonuc olarak izlenir mi izlenir ama daha iyi olabilirdi.
Filmi izledim ama çok da beğendiğimi söyleyemeyeceğim maalesef. Ben çiğ ve kanlı et yeme sahnelerini korkunç değil iğrenç buluyorum. Ayrıca bebek sahnesi son derece rahatsız edici. Bu tür sahnelerin gösterilmesi cok yanlış bence. Rüya veya halüsinasyon bile olsa cok rahatsız edici. Bakamadığım bir sahne oldu o. Ayrıca hikaye çok zayıftı. Sağlam bir hikaye olmayınca bu sahneler can simidi gorevi görüyor sanırım ama olmamış. Ayrıca Falcı Müzeyyen filmin çıkış noktası ve hem filmin başında hem de sonunda one çıkarılan karakter olmasına rağmen derinlik yok. Karakterin geçmişi ya da bugünüyle ilgili hiçbir detay yok. Hayalkırıklığına uğradım.
Filmi izlemeye büyük bir heyecanla gittim ve resmen hayal kırıklığına uğradım. Doğru düzgün bir hikayesi , korku sahnesi yoktu . Sadece iki sahne de mide bulandırıcı sahneler vardı onlarda zaten manası olmayan sahnelerdi . Bir kere filmin adı ile hiç bir bağlantısı yok kesinlikle zaman kaybı .