2,4
Doğulu hakkında görüşlerin ?

7 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Sinema tutkunlarını bir araya getirdiğimiz Sinevizyon WhatsApp grubumuza seni de davet ediyoruz!
Burada:
 En yeni filmleri tartışıyor,
️ Film önerilerimizi paylaşıyor,
 İzlenecekler listemizi birlikte oluşturuyoruz.

Eğer sinemaya ilgin varsa ve bizimle bu keyifli yolculuğa katılmak istersen, hemen gruba dahil olabilirsin. Hep birlikte yeni dünyalar keşfedelim!
1 Ocak 2025 tarihinde eklendi
15 yaşındaysanız gidin üstüyseniz gitmeyin. Sıfır bir memati filan hikaye.. Film berbat saçmalık dolu.
5 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Uzun süredir izlediğim en kötü yapim olabilir. Sahne,hikaye baştan aşağı rezalet. Oyunculuklar inanilmaz derecede vasat. Sıfır biri telefonla çektikleri bölümler bile bundan iyi kurgulanmıstir. Yapimlarini begenerek takip ettigim bir ekip fakat Sıfır birden sonra giderek aşağı yönelen bir grafiğiniz var üzücü.
3 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Kesinlikle izlemenizi tavsiye ediyorum Savaş satışının Özgür meriç'in Onur akbay'ın daha önceki filmleriyle pek alakası yok hikayesi çok güzel Şener Şen'in Eşkıya filmini hatırlattı bana Savaş satışın önü açık rolün hakkını vermiş tavsiye ediyorum izleyin spoiler:
sinema
1 ziyaretçi
7 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Çok güzel çok beğendim iyimi yapmışlar izlemeside çok heyecan verici ve keyifli bide oyuncularıda çok iyi
10 Mart 2025 tarihinde eklendi
Çok sewerim ☺️ spoiler:
7 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Çok güzel bir Türk filmi tavsiye ederim . Amerikan filmlerini aratmıyor aksiyon olarak.devamini bekleriz
10 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Bu kadar iyi oyuncularla daha kötü çekilemezdi.konu iyi kalite berbat ötesi olan vaktime oldu izlenmez.
13 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Ben çok beğendim naçizane fikrim hayat hikayesi güzel saçma komedilerden bayağı iyiydi emeğe sağlık tebrik ediyorum
17 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Filme 3 arkadaş gittik neredeyse çıkışında dayak yiyorduk . Arkadaşlarımdan biri bilet parasını geri istedi . Çok kötüydü