29 Kasım 2024 Sinemada | 1s 39dk | Gerilim
    4.5
    İzlemek İstiyorum

Özet

(18+): 18 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygun

Barda, bir barda kendilerini korkunç bir kabusun içinde bulan bir grubun hikayesini konu ediyor. Geçmişin günümüze kıyasla masum kaldığı, eskisinden daha vahşi, daha karanlık, daha acımasız sosyal çevremizde, dokunsak patlayacak gibi duran toplumsal kutuplaşmaların tam ortasında, şehrin bambaşka bir yerinde bambaşka bir barda, tüm kabuslarınızın ötesinde bir gece adım adım ilerliyor.

Seanslar

Bir oturum arayın

Beyazperde Eleştirisi

İyi
    Barda

"Adalet yok ya, canımı yakar bu sessizlik"

Yazar: Gizem Ertürk
    Yıl 2007… 20 yaşında çiçeği burnunda bir sinema-televizyon öğrencisiyim. Henüz geleceğe umutla baktığımız zamanlar. Üç kuruşluk üniversite harçlığımızla gezip eğlenebildiğimiz günler… Beyoğlu’nda arkadaşlarımızla sabaha kadar eğlenip, yürüyerek eve dönebiliyoruz. Sokaklarda eğleniyor, içiyor, müzik dinliyor, gençliğimizi doyasıya yaşıyoruz. Hayal Kahvesi hala kapanmamış. Haftanın 2-3 gecesi mutlaka uğruyoruz. Acılara yürüyüp korkmadığımız yıllar.Biz kendimize yettik, kötülükten habersizdik.Derken sinemalara bir film geliyor. Serdar Akar’ın Barda’sı… Ankara Gaziosmanpaşa'da yaşanmış gerçek bir olaydan esinlenilerek çekilen film, bugüne dek Türkiye’de çekilen en sert filmi olarak sunulmuştu. Tabii koşarak gittik. İzlerken dehşete düştüğümü, ancak böyle bir olay bu denli cesur bir şekilde çekilebildiği için, içimin biraz olsun soğuduğunu hatırlıyorum. O yıllarda kariyerinin zirvesinde olan

Fragmanlar

Barda 2 Teaser 1:07
    221 gösterim
    Barda Fragman 2:01
    Barda Fragman
    419 gösterim
    Öneriler

Son Haberler

Günümüz Gerçekleri ile Yeniden Sinemaya Uyarlanan "Barda" Cuma Sinemalarda!
    Haberler - Fotoğraf & Videolar
    27 Kasım 2024 Çarşamba
    "Barda 2"den Teaser Yayınlandı
    Haberler - Fotoğraf & Videolar
    Hande Türkel'in yönettiği film 29 Kasım'da sinemalarda!
    30 Ekim 2024 Çarşamba

Oyuncular