Tur Rehberi hakkında görüşlerin ?
2 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Bugün izledik. Hem çok güldük hem çok hüzünlendik. Herkese tavsiye ederim. Para aklamaya çalışan saçma sapan filmlerdense böyle kaliteli ailecek izlenebilecek iyi film izlenmesi daha doğru olur. Bence gidin izleyin.
5 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Bugün sinemada izledim muhteşem bir komedi filmi bu son yıllarda yapılmış en çok kahkaha attıran keyifli bir film.
2 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Cem Gelinoğlu filmi diye gittik. Maalesef ki 2.yarıyı izleyecek gücü kendimizde bulamadık. Aile filmi olarak seyredilebilir. Diğer filmlerini referans olarak alıp bu filme giderseniz hüsran olur.
2 Ocak 2025 tarihinde eklendi
yeni izledim güzel değil filme verdiğimiz paraya değmez ve sıkıcıydı espriler çok az filmi tavsiye etmem
2 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Filmi bugün izledim çok sıkıcı ve tavsiye etmem. Konusu çok dağınık ve saçma. Filme Gitmeden önce Fragmanını bulabilseydim gitmezdim.
4 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Film çok kötü. Adamın önceki filmlerini referans alarak gittik ama beklentinin epey altında kaldı.tavsiye etmiyorum
1 Ocak 2025 tarihinde eklendi
bugün sinemada izledim gayet eğlendim diyebilirim cem gelinoğlu yine harikalar yaratmış oyunculuğu beğendiğim sevdiğim oyuncu vine uygulamasından tanımıştım kendisini ozamanlardan belliydi bence 10/6 spoiler: ihtiyar ekibinin intihar ekibi ve ercümentinde onları vazgeçirme durdurma çabası komikm ve eğlenceliydi çakallarla dans 7 filminden daha çok eğlendim çünkü o film kötüydü
5 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Beklentinin altında kalan bir performans,
Oyuncular iyi ama hikayede ve mizahda biraz eksik kalmış bir film
Emeği geçenlere teşekkürler
sinema
1 ziyaretçi
15 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Bu, 2 yıldan uzun süredir katılmaya çalıştığım ancak dolandırıcıların benden birkaç kez para aldığı yeni dünya düzenine, İlluminati'ye nasıl katıldığımla ilgili tanıklığımdır. Uzun zamandır İlluminati'ye katılmak istiyordum ancak dolandırıcılar bu yılın başlarında Lord Felix Morgan ile çevrimiçi görüşene kadar paramı almaya devam ettiler. Kendisiyle iletişime geçtim ve her şeyi anlattım ve kullanılan kaydı önerdi ve başlamam için büyük üye için ödeme yaptım ve Dünya Düzeni'ne kabul edildim ve kabulüm tamamlandıktan sonra 1.000.000 ABD doları tutarında bir miktar aldım. Çok mutluyum! Ve Lord Felix Morgan'ın iyi çalışmalarını yaymaya söz veriyorum. Bugün yeni dünya düzeni İlluminati'ye katılmakla ilgileniyorsanız, bugün Lord Felix Morgan ile iletişime geçin, her zaman arzuladığınız İlluminati'ye üye olmak için en iyi şansınız o. Lord Felix Morgan ile iletişime geçin E-posta: Illuminatiofficial565@gmail.com veya WhatsApp +2348055459757
29 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Bu, 2 yıldan uzun süredir katılmaya çalıştığım ancak Betrayed'in benden birkaç kez para aldığı yeni dünya düzenine, İlluminati'ye nasıl katıldığımla ilgili tanıklığımdır. Uzun zamandır İlluminati'ye katılmak istiyordum ancak dolandırıcılar bu yılın başlarında Lord Felix Morgan ile çevrimiçi olarak görüşene kadar paramı almaya devam ettiler. Kendisiyle iletişime geçtim ve her şeyi anlattım ve kullanılan kaydı önerdi ve başlamam için büyük üye için ödeme yaptım ve Dünya Düzeni'ne kabul edildim ve kabulüm tamamlandıktan sonra 1.000.000 ABD doları tutarında bir miktar aldım. Çok mutluyum! Ve Lord Felix Morgan'ın iyi çalışmalarını yaymaya söz veriyorum. Bugün yeni dünya düzeni İlluminati'ye katılmakla ilgileniyorsanız, bugün Lord Felix Morgan ile iletişime geçin, her zaman arzuladığınız İlluminati'ye üyelik kazanmanız için en iyi şansınız. Lord Felix Morgan ile iletişime geçin E-posta: Illuminatiofficial565@gmail.com veya WhatsApp +2348055459757
5 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Güldürürken düşündüren; düşündürürken güldüren güzel bir film . özellikle ikinci yarısı harika olmuş
9 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Film gayet başarılı. Uzun zamandır Türk komedi sinamasında görünmeyen güzel bir hikaye. Filmi komedi sınıfına koymak ne derece doğru bilemedim. Zira komedi ile dram iç içe güzel sentezlenmiş. Özellikle insan psikolojisini irdeleyen ve bu durumu güzel bir anlatıya çeviren senaryo ekibi için ayrıca bir alkış gerekiyor. Son dönem Türk filmlerinde süre sorunu nedeni ile yaşanan anlam ve bütünlük problemi, kısmen görünse de, ekip bunu aşıp anlam bütünlüğünü çok iyi kotarmışlar. Kısacası bize de güzel bir seyir bırakmışlar. Ellerinize sağlık çok güzel olmuş.
11 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Merhaba film gittim fragmanına bakmadan ilk başta olduğu gibi basit geliyor ama HARİKA bi yapım gidenler pişman olmayacak BEYAZ MELEKLERİN Komik hali ters koşeli ve güzel bi film olmuş
6 Ocak 2025 tarihinde eklendi
bir grubumuz var katılmak isteyen olursa gelebilir https://chat.whatsapp.com/CXaSZaEimNp2DmMYPTt5ji
25 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Filmde küfürler var kesinlikle küçük çocuklar izlememeli en az +13 bi film ve ayrıca berbat bir film