Siccin 7
    2,4
    Siccin 7 hakkında görüşlerin ?

Jani_72
    Jani_72

15 Aralık 2024 tarihinde eklendi
    Siccin simdiye kadar baktigim en guzel korku filmerinden biri....................................................................
    TUBA NUR ÖZGÜR
    TUBA NUR ÖZGÜR

7 Aralık 2024 tarihinde eklendi
    İzlediğim en kötü filmler arasında yerini almayı başardı. Oyuncuların performansı kesinlikle tatmin edici değildi, asla korku filmi izliyormuşum gibi hissedemedim. Ruhsuz boş bir film. Vaktinizi boşuna harcamayın.
    Mert H
    Mert H

5 Aralık 2024 tarihinde eklendi
    Siccin serisinin yedinci filmi, korku sinemasında yerel ve uluslararası ölçekte kendine özel bir yer edinmiş olan yapımın devamı olarak karşımıza çıkıyor. Bu filmde, daha da karanlık bir atmosfer, psikolojik dehşet unsurları bir kez daha etkileyici bir şekilde örgüleniyor.

Film, bir aile üzerinde yoğunlaşan kötü ruhların ve şiirsel adaletin temasını, daha karmaşık ve derinlikli bir hikâyeyle ele alıyor.

Filmin atmosferi baştan sona kadar gerilimle örülmüş durumda. Görsel olarak serinin önceki filmlerinden daha yoğun bir karanlık çekim tarzı ve karanlık ton kullanılmış.

Serinin önceki filmlerinde olduğu gibi, Siccin 7'de de yan karakterlerin hikâyeye kattığı derinlik, olayları daha karmaşık ve ilginç hale getiriyor. Yan karakterlerin de kendi korkuları ve karanlık sırları var ve bu sırların çözülmesi, hikâyeyi ilerletirken izleyiciye büyük bir tatmin sağlıyor.

Oyunculuk performansları genel olarak tatmin edici ve karakterlerin korku, çaresizlik, öfke gibi hislerini gerçekçi bir şekilde yansıtıyor.

Filmin bazı sahneleri, izleyiciyi germekten ziyade fazla uzatılmış hissi veriyor ve bu da ritmin yer yer yavaşlamasına sebep olmuş. Siccin serisinin bu filminde, hikâyeyi karmaşık hale getiren bazı yan karakterler ve alt konuların gereksiz yere detaylandırıldığı hissine kapılabilirsiniz.

Eğer serinin önceki filmlerini izleyip sevdiyseniz Siccin 7 kesinlikle izlenmeye değer.
    enes karaçam
    enes karaçam

4 Aralık 2024 tarihinde eklendi
    Klasik cinle korkutma filmlerinden birisi. Önceki filmle arasında 5 yıl olmasına rağmen hiç gelişme gösterememiş ve klasik bağırış, çağırış ve korkunç suratlarla korkutulmaya çalışılmış.
    İsa Köse
    İsa Köse

3 Aralık 2024 tarihinde eklendi
    Efektler fazlasıyla kötü ve komikti. Türü komedi olsaydı puanım 5 yıldız olurdu fakat bundan aşağısını maalesef ki bu başyapıta veremiyorum. İzleyip kaybettiğim vaktime gerçekten çok üzgünüm Rabbim bana öbür tarafta bu 1 saat 33 dakikayı bu şekilde mi değerlendirdin diye sorsa cevap vermeye utanırım.
    Koccazomer
    Koccazomer

3 Aralık 2024 tarihinde eklendi
    Siccin-7,benim gibi serinin müdavimi olanların uzun zamandır beklediği beklentiyi karşılıyor.Sanat yönetimi,makyaj ve görsel efekt olarak serinin en iyisi olan film,başlarda izleyicinin zorlandığı hikayeleri birleştirme ve sonlardaki kahramanın ani girişini saymazsak kurgu ve akış olarak alkışı hak ediyor.Oyuncuların performansı da birkaç pürüzü örtüyor.Onlarca izlediğimiz kötü yabancı korku-gerilim filmlerinin üzerine Siccin-7,Smile-2 nin bence yılın en iyisi performansını da elinden alıyor.Dileğimiz yönetmen,yapımcıların artık büyü ve cin aleminden çıkarak daha yaratıcı konularda devam etmeleri.
    H. Omer Ozkul
    H. Omer Ozkul

30 Kasım 2024 tarihinde eklendi
    İğrenç ötesi. Puana gerek yok. Yazık giden zamana. Saçma salak bir senaryo ve roller. Midem bulandı izlerken. İlk kez böyle berbat ötesi bir film izledim.
    whirlypool
    whirlypool

29 Kasım 2024 tarihinde eklendi
    Silahdan çıkan efekler çok berbat.
    Kan izleri çok basit.
    Meral korkunç değil sinir bozucu.
    Film korku filmi değil sinir bozucu bir film.
    İnsan döner bakar biz ne yaptık diye :d
    sinema
    1 ziyaretçi
    29 Kasım 2024 tarihinde eklendi
    Yillardir tüm siccin serisini izlemisimdir hatta bazilarini birkac kez izlemisimdir ama rahatlikla bunu en berbat olarak secebilirim. Daha film baslar baslamaz kotu buyucu kadinin komik makyaji filmin ciddiyetinu bitiriyor, yuzune yarim yamalak siyah boya surmusler, bazi yerler beyaz kalmisz saci, kaslari falan gayet temiz ve guzel duruyor, bu mu sizin "buyucu cadi"" imajiniz:)

Hikaye yok, hikaye o kadar sacma ve eksik ki filmin ortasinda karakterler flashback yasayip ufak ara sahneleri hatirliyorlar, 2 gramlik hikaye boyle anlatiliyor. Filmin sonunda giren orhan karakteri ise son birkac filmden beri iyice super kahraman oldu, otomatik olarak o adamin tum sahnelerini atlayabilirsiniz cunku hicbir vasfi yok, filmin son sahnelerinde durduk yere "yav bi sorun var" diyip olay yerine geliyor, cinlere bagira cagira Allah diyip tum hikayeyi bitiriyor. Absurt bir super kahraman filmi gibi, hatta bu yetmez gibi birde son sahnede super kahraman gibi poz veriyor 360 derece cekim yapiliyor, vallahi ben bunu izlerken utandim siz cekerken utanmadiniz mi abi? Birde o orhan karakteri oyuncusunun merak edip instagramina baktim filmle ilgili birsuru olumlu yorum yazanlar dolusmustu. Herhalde cevrelerindeki kucuk bir fan kitlesinin kendilerine bayilmasini "film seviliyor" diye algiliyorlar. Bu film ben lisedeyken haziran ayinda akilli tahtadan izledigimiz "oglum siccin diye bir film cikmis cok fena" diye acip korka korka izledigimiz filmle zerre alakasi olmayan, hikayesi bile olmayan, 0,5 puan degil verilebilecek olsa 0 puani hak eden bir film.

Tavsiye verecek olursam, bence 8. Filmi cekmeye hic ugrasmayin,bosverin. Siccin serisi belli bir isim yapmis markaydi, boyle suyunu cikarip bitireceginize markaniza saygi duyup tadinda birskin daha iyi. Illa ki devam edecegiz derseniz orhan karakterine superman gibi pelerin ve gozden lazer sıkma gucu ekleyin, cinler alemine ucup lazerleeiyle oralari yaksin yiksin hic olmazsa adam akilli bir aksiyon izleyelim;)
    Murat Akbulut
    Murat Akbulut

10 Ağustos 2024 tarihinde eklendi
    Film harikaydı herkese tavsiye ediyorum gidin izleyin alper mestci harikalar yaratmış çok beğendim..
    ayşe
    ayşe

3 Ağustos 2024 tarihinde eklendi
    Çok beğendim herkes gidip izleyebilir iyi ki gitmişim yapımcıya yönetmene emeği geçen herkese teşekkürler
    Doruk
    Doruk

26 Temmuz 2024 tarihinde eklendi
    1-Korkutcaz diye öyle bir makyaj yapmışlarki uykum geldi 2- begenmiyosaniz kendiniz yapın diyenler biz buraya eleştirmeye geldik 3-gitmeyin 👍 4-Cumali Ceber izleseydim evde daha iyiydi
    sinema
    1 ziyaretçi
    29 Temmuz 2024 tarihinde eklendi
    Bu, 2 yılı aşkın süredir katılmaya çalıştığım ancak dolandırıcıların benden birkaç kez para aldığı yeni dünya düzeni Illuminati'ye nihayet nasıl katıldığıma dair tanıklığımdır. Uzun zamandır Illuminati'ye katılmayı araştırıyordum ama dolandırıcılar bu yılın başlarında Lord Felix Morgan ile internette buluştuğumda paramı almaya devam etti. Onunla temasa geçtim ve ona her şeyi anlattım ve o da kullanılan kaydı önerdi ve ben de paramı ödedim. başlamam için büyük bir üyeye ihtiyacım var ve Dünya Düzeni'ne inisiye oldum ve inisiyasyonum tamamlandıktan sonra toplam 4.000.000 ABD doları alıyorum. Çok mutluyum! Ve Lord Felix Morgan'ın iyi işlerini yayacağına söz ver. Bugün yeni dünya düzeni Illuminati'ye katılmakla ilgileniyorsanız, bugün Lord Felix ile iletişime geçin; bu, her zaman arzu ettiğiniz İlluminati üyeliğini kazanmak için en iyi şansınızdır. Lord Felix Morgan ile iletişime geçin E-posta: Illuminatiofficial565@gmail.com veya Whatsapp +447918641801
    ERKAN NEVZAT KAYA
    ERKAN NEVZAT KAYA

24 Temmuz 2024 tarihinde eklendi
    Filim kötüydü adam rüyanın içinde rüya görüyor olayların çoğu rüyada geçiyor korkunç değildi filmin tek bildiği ses çıkartarak korkutmak kadın düz yuruyo bı anada hayvan süsüne zoom yapıp ses cikariyo filmin geneli böyle ama sonu çok güzeldi
    Ozlmarfsyltn
    Ozlmarfsyltn

21 Temmuz 2024 tarihinde eklendi
    film tam bir hayal kırıklığıydı digeribundan daha iydi aynı korku sahnelerini çevirip çevirip kullanmışlar tekrara girmiş sıktı muzik sürekli aksiyon filmi gilmi olmuş oyuncularda ona keza adamın iç güdüsüyle evi bulması da güldürdü açıkçası konusunu biraz iyiydi filme göre ama daha iyi işlenebilirdi bu sefer olmamış