Fikret, yıllardır hayvanat bahçesinde müdürlük yapan bir adamdır. Türkiye'de özelleştirmelerden rahatsız olan Fikret, hayvanat bahçesinin kapanma durumuyla karşı karşıyadır.
Hafta sonu için güzel bir plan yapmak isteyen beş yakın arkadaş, vahşi doğada yürüyüşe çıkmaya karar verir. Grup, yakınlardan gelen bir silah sesi duyduğunda, bunu ormanda bulunan avcılara bağlar. Ancak gizemli bir tetikçinin avına düştüklerini anladıklarında kendilerini hayatta kalmak için zorlu bir mücadelenin içinde bulurlar.
Bak Şu Leyleğe 2: Zümrüt Taşının Peşinde, zorla tutulan serçe sürüsünü kurtarmak için zorlu bir maceraya atılan serçe Richard'ın hikayesini konu ediyor.
Beyazperde.com'da gezintiye devam etmek istiyorsanız çerezleri kabul etmelisiniz. Sitemiz hizmet kalitesini artırmak için çerezleri kullanmaktadır.
Gizlilik sözleşmesini oku.