Hesabım
    Kötü Kan
    1. Sezon
    Kötü Kan

    Özet

    Eski polis memuru Kartal, güvenlik müdürlüğü yaptığı gece kulübünde tehlikeli bir mafya grubuyla başı belaya girer. Yıllardır uzakta yaşayan çocuklarının yanına taşınan Kartal, mafya batağından kurtulmaya çalışırken aynı zamanda çocuklarına iyi bir baba olmanın sınavını verir.

    Sezon bilgisi:

    3 Bölüm
    orijinal kanal: NOW
    İlk yayın tarihi: 6 Eylül 2024
    30 Fotoğraf | 3 Video
    Damla Sönmez
    Damla Sönmez
    Ertan Saban
    Ertan Saban
    Ziya Kürküt
    Ziya Kürküt
    Hüseyin Avni Danyal
    Hüseyin Avni Danyal
    Kötü Kan 3.Bölüm Fragman VCRH STCRH 0:46
    Kötü Kan 3.Bölüm Fragman VCRH STCRH
    Kötü Kan 2.Bölüm Fragman VCRH STCRH 1:04
    Kötü Kan 2.Bölüm Fragman VCRH STCRH
    Kötü Kan 1.Bölüm Fragman VCRH STCRH 1:05
    Kötü Kan 1.Bölüm Fragman VCRH STCRH
    1. sezon bölümleri
    Kötü Kan 1.Bölüm
    S01E01 - Kötü Kan 1.Bölüm
    Kartal, eski bir polis memuru olarak bir gece kulübünde güvenlik müdürlüğü yapmaktadır. Ancak bir gece, kulüpte reşit olmayan bir kızın hayatını kaybetmesiyle, işlerin göründüğü gibi olmadığını fark eder. Bu karanlık ağın içine çekilmemeye kararlı olan Kartal, olayın peşine düşer. Aynı gece, yıllardır çocuklarına bakan kayınvalidesinin ölüm haberini alır. Çocuklarına kavuşacak olmanın heyecanını yaşarken, annelerinin ölümü nedeniyle kendisini suçlayan çocuklarıyla yüzleşmek zorunda kalacağı düşüncesi, onu içten içe tedirgin eder.
    Kötü Kan 2.Bölüm
    S01E02 - Kötü Kan 2.Bölüm
    Kartal, Şenol’dan kalan borcu ödeyebilmek için Fevzi Kaya’yı kulübe ortak ettiğinde bu işin sonunun karanlık olabileceğini sezmektedir. Fevzi’nin niyeti ise alacağını alana kadar işlere karışmamak, sonunda da kulübe çökmektir. Kartal kendini iyi bir başlangıç yapmadığı Nazan’la iş arkadaşı olarak bulur. Nazan’ı tanıdıkça onun zannettiğinin aksine kendisine duyulan saygıyı soyadıyla değil, aklı, çalışkanlığı ve davranışlarıyla kazanan karizmatik bir kadın olduğunu fark eder.
    Kötü Kan 3.Bölüm
    S01E03 - Kötü Kan 3.Bölüm

    Hayran tepkileri

    Back to Top