Hesabım
    Yalan
    1. Sezon
    Yalan

    Özet

    Sezon bilgisi:

    15 Bölüm
    orijinal kanal: Kanal D
    İlk yayın tarihi: 27 Mayıs 2024
    130 Fotoğraf | 18 Video
    Aslıhan Güner
    Aslıhan Güner
    Feyyaz Duman
    Feyyaz Duman
    Yeşim Ceren Bozoğlu
    Yeşim Ceren Bozoğlu
    Özge Borak
    Özge Borak
    Yalan 15.Bölüm Fragman VCRH STCRH 1:44
    Yalan 15.Bölüm Fragman VCRH STCRH
    Yalan 14.Bölüm Fragman VCRH STCRH 0:55
    Yalan 14.Bölüm Fragman VCRH STCRH
    Yalan 13.Bölüm Fragman VCRH STCRH 0:55
    Yalan 13.Bölüm Fragman VCRH STCRH
    4 gösterim
    1. sezon bölümleri
    Yalan 1.Bölüm
    S01E01 - Yalan 1.Bölüm
    Yalan 2.Bölüm
    S01E02 - Yalan 2.Bölüm
    Berrin ve Hazal’ın yaşadığı büyük tartışmanın ardından Melike, Berrin’in Hazal’la ne derdi olduğunu merak eder. Berrin’in Hazal’a verdiği paranın ortaya çıkmasıyla da Melike tam anlamıyla deliye döner. Berrin’in tavırları Duru’yla Haluk’u da huzursuz eder.
    Yalan3.Bölüm
    S01E03 - Yalan3.Bölüm
    Zehra’dan son anda kurtulan Melike, Hazal’ın varlığını daha fazla saklayamaz. Duru ve Melike arasında da Kerim sayesinde beklenmedik bir iş birliği doğar. Melike’nin giderek güçlenmesinden korkan Berrin ve Hülya, Melike’yi etkisiz hale getirecek bir plan kurar.
    Yalan 4.Bölüm
    S01E04 - Yalan 4.Bölüm
    Melike’nin şüpheleri bu sefer de Hülya’nın sunduğu kanıtlarla söner. Artık kendi yolunu çizmeye karar veren Melike, Hülya’nın iş teklifini değerlendirir. Duru, Melike hakkındaki karanlık gerçeği öğrenerek alt üst olur. Kerim, ağabeyinin dosyası ile ilgili yeni ipuçları yakalamaya çalışırken, Haluk’a istemeden büyük bir koz verir.
    Yalan 5.Bölüm
    S01E05 - Yalan 5.Bölüm
    Duru’nun hastalığıyla gerçeklerin ucunu bir kez daha yakalayan Melike, Kadir’in de yardımıyla her şeyi ortaya çıkarmaya karar verir. Hazal’ın Melike’yi kaybetme korkusuyla düştüğü hal Melike’yi derinden yaralarken, gerçekleri yüzüne vuran ve onu durduran bu kez Duru’nun ta kendisi olur.
    Yalan 6.Bölüm
    S01E06 - Yalan 6.Bölüm
    Peşinden koştuğu gerçeğe ulaşmak Melike’ye mutluluk getirmez. Berrin’le de, Hülya’yla da hesaplaşır. Ama Duru’ya gerçekleri anlatmak kolay değildir. Duru da Tunç’la konuşup, Kerim’e karşı olan duygularıyla yüzleşmeye hazırlanır. Kerim ve Hazal’ın hayatındaki beklenmedik gelişme Duru’nun duygularını alt üst eder
    Yalan 7.Bölüm
    S01E07 - Yalan 7.Bölüm
    Duru, Berrin’i yaralayanın Melike olduğuna emindir. Melike hemen göz altına alınırken Duru da babasına Melike ve annesi arasındaki hesaplaşmanın esas sebebini açıklar. Melike ve Duru konusunda şüpheleri iyice artan Haluk, gizli bir araştırmaya başlar.
    Yalan 8.Bölüm
    S01E08 - Yalan 8.Bölüm
    Berrin ve Haluk’un kaçma planları polis baskınıyla suya düşerken, esas soru şikâyeti kimin yaptığıdır. Hem Haluk, hem de Duru bu kişinin peşine düşer. Anne babasını her şeyin önünde tutan Duru ilk kez ailesinin bilmediği sırları ile yüzleşirken, bu büyük bir kırılmanın başlangıcı olur. Aksoylar her yönden köşeye sıkışırken bulunan çözümler onların sonunu hazırlamaktadır
    Yalan 9.Bölüm
    S01E09 - Yalan 9.Bölüm
    Kadir’in Aksoy Şirketine ortak olmasıyla, Aksoylar cephesinde tüm dengeler altüst olur. Tüm planın Melike tarafından yapıldığını düşünen Berrin bir yandan onu sıkıştırırken, bir yandan da yeni bir müttefik olarak gördüğü Zehra’yı ve Hazal’ı yanına çekmeye karar verir.
    Yalan 10.Bölüm
    S01E10 - Yalan 10.Bölüm
    Kerim ve Duru’yu yakalayan Hazal deliye döner. Onları ayırmaya çalışan Melike iki kızı da teselli edemez. Hazal, Duru ve Kerim’e olan öfkesini Melike’den çıkarır. Zehra ve Melike bir kez daha Hazal yüzünden karşı karşıya gelir. Duru öğrendiği tüm gerçekler ve yaptıklarının yol açtığı beklenmedik etkilerle herkesten uzaklaşmayı seçerken, Haluk da Duru hakkındaki gerçeklere bir adım daha yaklaşır.
    Yalan 11.Bölüm
    S01E11 - Yalan 11.Bölüm
    DNA testi yaptıran Melike, Duru’nun gerçeği öğreneceği düşüncesiyle kendini aklamak üzere harekete geçer. Adalet aramak için çıktığı yolda, Yaman’la tanışması hayatının belki de en büyük sürprizi olacaktır. Kapıldığı şüpheyle kendi araştırmasını yapmaya kalkan Duru, Kerim’le beklenmedik bir anlaşma yapar.
    Yalan 12.Bölüm
    S01E12 - Yalan 12.Bölüm
    Melike, kendisini kaçıranın Kadir olduğunu fark edince büyük bir şok yaşar. İkili, çiftlik evinde zorunlu olarak baş başa kaldıkça, hayatlarına dair büyük bir sır ortaya çıkar. Bu sır, Melike ve Kadir arasındaki ilişkiyi tamamen değiştirir. DNA sonucunun beklenmedik bir şekilde açıklanması ise en çok Melike’yi sarsar. Bu gelişme, Melike’nin Haluk ve Berrin’e karşı yeni bir yol çizmesine neden olur.
    Yalan 13.Bölüm
    S01E13 - Yalan 13.Bölüm
    Melike, Yaman’ın büyük sürprizi olan davadaki en önemli tanığı Sevda’yı elinden kaçırır. Ama adalet arayışını bırakmaz. Azimle hem Yaman’ı hem de Sevda’yı yeniden kazanmak için elinden gelen her şeyi yapar. Köşeye sıkışan Hazal, yasa dışı yollardan para bulmaya çalışır
    Yalan 14.Bölüm
    S01E14 - Yalan 14.Bölüm
    Kadir’in ağabeyi Kenan’ı Melike yüzünden öldürmüş olabileceğinden şüphelenen Yaman hem Melike hem de Kadir’i sorgulamaya başlar. Melike, Kadir’in yok yere suçlanmaması için elinden geleni yaparken; Kadir, Yaman ve Melike arasında bir yakınlık olup olmadığını anlamaya çalışır
    Yalan 15.Bölüm
    S01E15 - Yalan 15.Bölüm

    Hayran tepkileri

    Back to Top