Hesabım
    Kara Ağaç Destanı
    1. Sezon
    Kara Ağaç Destanı

    Özet

    Sezon bilgisi:

    15 Bölüm
    orijinal kanal: Trt 1
    İlk yayın tarihi: 23 Şubat 2024
    148 Fotoğraf | 17 Video
    Olgun Şimşek
    Olgun Şimşek
    Emre Kıvılcım
    Emre Kıvılcım
    Meltem Akçöl
    Meltem Akçöl
    Özlem Conker
    Özlem Conker
    Kara Ağaç Destanı 15.Bölüm Fragman VCRH STCRH 1:08
    Kara Ağaç Destanı 15.Bölüm Fragman VCRH STCRH
    Kara Ağaç Destanı 14.Bölüm Fragman VCRH STCRH 1:08
    Kara Ağaç Destanı 14.Bölüm Fragman VCRH STCRH
    Kara Ağaç Destanı 13.Bölüm Fragman VCRH STCRH 1:08
    Kara Ağaç Destanı 13.Bölüm Fragman VCRH STCRH
    • Fotoğraf Kara Ağaç Destanı
    • Fotoğraf Kara Ağaç Destanı
    • Fotoğraf Kara Ağaç Destanı
    • Fotoğraf Kara Ağaç Destanı
    • Fotoğraf Kara Ağaç Destanı
    • Fotoğraf Kara Ağaç Destanı
    • Fotoğraf Kara Ağaç Destanı
    • Fotoğraf Kara Ağaç Destanı
    • Fotoğraf Kara Ağaç Destanı
    1. sezon bölümleri
    Kara Ağaç Destanı 1.Bölüm
    S01E01 - Kara Ağaç Destanı 1.Bölüm
    Harranlı Celal, bir avuç toprak için yakıp yıkmaktan, cana kıymaktan çekinmez. Diğer ağaları saf dışı bırakarak, maraba olarak geldiği Kara Ağaç’ta geniş topraklara sahip, kudretli bir ağa olur. Celal Ağa’nın zulmüne uğrayanlardan biri de Kara Ağaç’a su getirmek için gece gündüz çalışan Osman Ağa’dır. Osman Ağa’nın karısı Raziye ve Celal Ağa’nın karısı Asiye Hatun hamiledir ve ikisinin de aynı anda doğumu başlar.
    Kara Ağaç Destanı 2.Bölüm
    S01E02 - Kara Ağaç Destanı 2.Bölüm
    Sultan’ın baraj yapımı için gelen bir mühendis olduğunu ilan etmesiyle herkes şok olur. Sultan’ın babası Osman Ağa’nın evine yerleşmesine ses çıkarmayan Celal Ağa’nın başka bir planı vardır. Ömer, babasının evlilik baskısına direndikçe onun karanlık yüzüyle tanışır.
    Kara Ağaç Destanı 3.Bölüm
    S01E03 - Kara Ağaç Destanı 3.Bölüm
    Sultan, bir yandan Osman Ağa ile ilgili açığa çıkan sırrın ağırlığıyla savaşırken diğer yandan ise barajla ilgili kararını vermek üzere vicdanıyla baş başadır. Kara Ağaç, ya huzur bulacak ya da kavga, herkesi içine alarak büyük bir yangına dönüşecektir.
    Kara Ağaç Destanı 4.Bölüm
    S01E04 - Kara Ağaç Destanı 4.Bölüm
    Sultan, babasının kendi eliyle yaptığı beşikte beklenmedik bir gizeme rastlar. Bu gizemin peşine düştüğünde beşiğin daha büyük bir sırrın parçası olduğunu anlar. İşin içinden çıkamayınca Sultan’ın yolu Asiye’ye düşer.
    Kara Ağaç Destanı 5.Bölüm
    S01E05 - Kara Ağaç Destanı 5.Bölüm
    Bulduğu çaputla, sırrı çözmeye yaklaşan Sultan’ı, Naile durdurur. Ömer ve Sultan’ın, Kara Ağaç’ın kaderini birlikte değiştireceklerine dair inançları günden güne pekişir. Artık gördükleri rüyaların gerçek anlamını sorabilecekleri biri daha vardır. Raziye, Kara Ağaç’a dönmüştür.
    Kara Ağaç Destanı 6.Bölüm
    S01E06 - Kara Ağaç Destanı 6.Bölüm
    Merdo’yu kurtarmak için harekete geçen Ömer’in önünde, Sultan’ın desteğiyle birlikte yeni bir yol açılır. Ömer ve Sultan, ortak bir amaç uğruna yürümeye karar verirler. Artık onlar için Merdo’yu kurtarmak, Kara Ağaç’ın kaderini değiştirmek ile eşdeğerdir.
    Kara Ağaç Destanı 7.Bölüm
    S01E07 - Kara Ağaç Destanı 7.Bölüm
    Ömer ile Sultan, Merdo’yu kurtarmak için aşklarından aldıkları güçle büyük bir mücadeleye soyunurlar. İkilinin yakınlaşması Asiye ile Raziye için er ya da geç sırrın açığa çıkması anlamına gelmektedir. İki anne, çocuklarını korumak için onları birbirlerinden ayırmaya karar verir.
    Kara Ağaç Destanı 8.Bölüm
    S01E08 - Kara Ağaç Destanı 8.Bölüm
    Celal Ağa, beşikte oğlunun isminin yazılı olduğunu gördükten sonra sırrı çözmek adına Asiye ve Naile’nin üzerine gider. Konakta ortaya çıkan karmaşa Ayten için bulunmaz fırsattır.
    Kara Ağaç Destanı 9.Bölüm
    S01E09 - Kara Ağaç Destanı 9.Bölüm
    Ölümden dönen Sultan, Ömer’i yanında göremeyince bir şeylerin ters gittiğini anlar. Sultan, Ömer’le yüzleşmesinden sonra onunla birlikte kurduğu hayali tek başına sürdürmeye karar verir. Hem Celal Ağa’ya hem de Latif Bey’e karşı büyük bir mücadeleye girişir.
    Kara Ağaç Destanı 10.Bölüm
    S01E10 - Kara Ağaç Destanı 10.Bölüm
    Ayten, hapisten kurtulmak için sırrı Latif Bey’le de paylaşmaya karar verir. Latif Bey, Celal Ağa’ya karşı kullanacağı bu fırsatı kaçırmaz. Celal Ağa, sessiz ve derinden ilerleyerek büyük planına devam eder. Celal Ağa, istediğini elde ederse Kara Ağaç’ın rakipsiz, tek hâkimi olacaktır.
    Kara Ağaç Destanı 11.Bölüm
    S01E11 - Kara Ağaç Destanı 11.Bölüm
    Kara Ağaç’ta herkes kana bulanan düğünün şokunu yaşar. Merdo’nun masum olduğunu düşünen Ömer için oklar Celal Ağa’yı gösterir. Ömer, aradığı kanıtı bulduğunda baba oğul karşı karşıya gelir. Babasına meydan okuyan Ömer yeni bir mücadeleye girer.
    Kara Ağaç Destanı 12.Bölüm
    S01E12 - Kara Ağaç Destanı 12.Bölüm
    Celal Ağa’nın topraklarında ciddi bir su sıkıntısı vardır. Ömer’in yokluğunda işleri kendisi yürütmek zorunda kalan Celal Ağa, suyu bulabilmek için yoğun çaba sarf eder fakat umduğunu bulamaz. İmdadına Sultan yetişir.
    Kara Ağaç Destanı 13.Bölüm
    S01E13 - Kara Ağaç Destanı 13.Bölüm
    Sultan, Celal Ağa’nın safında yer alınca Ömer ve Raziye ile arası açılır. Celal Ağa, Sultan’a, Ömer’in yokluğunda işlerin başına geçmesini teklif eder. Kara Ağaç topraklarında ekim zamanı başlamıştır.
    Kara Ağaç Destanı 14.Bölüm
    S01E14 - Kara Ağaç Destanı 14.Bölüm
    Kara Ağaç’ta ekime devam eden taraflar ‘toprak kurdu’ sorunuyla karşı karşıya kalır. Ömer, ekim yapmayı imkânsız hale getiren bu problemin üstesinden gelebilmek için Osman Ağa’nın yıllar evvel ürettiği çözümü bulmak zorundadır.
    Kara Ağaç Destanı 15.Bölüm
    S01E15 - Kara Ağaç Destanı 15.Bölüm
    Sultan, dengeleri altüst etmemek adına büyük sırrı Ömer’le paylaşmaktan vazgeçer. Ömer’in Gülnaz’dan ayrılıp Sultan’a kavuşabilmesi için Merdo sorununun çözülmesi gerekmektedir. Ömer, hesaplaşmak için dört bir yanda Merdo’yu arar. Kader; Ömer, Sultan, Merdo ve Gülnaz’ı büyük bir yüzleşmenin eşiğine getirir. Artık herkes için karar vaktidir.

    Hayran tepkileri

    Back to Top